نماینده مردم استان گیلان در مجلس خبرگان رهبری

دنیای غرب امروز آمادگی پذیرش اسلام ناب را دارد

تصویر مطلب دنیای غرب امروز آمادگی پذیرش اسلام ناب را دارد
  • دوشنبه 4 دی 1396
نماینده مردم استان گیلان در مجلس خبرگان رهبری گفت: دین اسلام امروز در غرب یک فرصت است که اگر به درستی پیش رود، دنیای امروز آمادگی پذیرش و گرایش به سمت اسلام ناب را دارد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد رشت، آیت‌الله رضا رمضانی در کارگاه هم‌اندیشی "اسلام در اروپا" که در واحد رشت برگزار شد، با اشاره به اینکه نهادینه کردن دانش به معنای واقعی یک ضرورت در دنیای امروز است، گفت: دنیای غرب در معرفی اسلام تلاش می‌کند تا شریعت را از اسلام حذف کند.

آیت الله رمضانی با تاکید بر اینکه دنیای غرب با اقداماتی خاص در تلاش است تا اسلام جامع در غرب تبیین و معرفی نشود، خاطرنشان کرد: اسلام ناب دارای قانونی طلایی بوده و دنیای غرب از پیاده شدن این قوانین در جامعه خود هراس دارد. امروز بشریت، قوانین طلایی قرآن را به عنوان قوانین رسیدن به سعادت پذیرفته است. از جنبه‌های گسترده اخلاقی قرآن می‌توان به گونه صحیح در تقویت افکار و معرفت بشریت بهره برد.

آیت الله رمضانی با تاکید بر اینکه اسلام با هیچ دینی در تعارض نیست و هیچ پیامبری را تضعیف نمی‌کند، خاطرنشان کرد: حکومت‌های غربی به منظور احیا و ماندگاری اسلام سکولار 5 میلیون یورو به دانشگاه‌های خود پرداخت کردند.

رئیس مرکز اسلامی هامبورگ آلمان ترویج اسلام افراطی را از اقدامات ضد اسلامی دنیای غرب دانست و با اشاره به اینکه اسلام افراطی از سوی دنیای غرب مدیریت می‌شود، گفت: اسلام ناب اسلامی است که معنویت، اخلاق، مراعات و توسعه ارتباطات را دنبال می‌کند.

امام جمعه مسجد هامبورگ آلمان با تاکید بر اینکه دین اسلام امروز در غرب یک فرصت است که اگر به درستی پیش رود دنیای امروز آمادگی پذیرش و گرایش به سمت اسلام ناب را به طور مطلوب دارد، گفت: مسیحیت دیگر پاسخگوی جهان نیست و این امر به دنیا اثبات شده است. در دنیای غرب افرادی در رسانه‌ها از اسلام سخن می‌گویند که هیچ اطلاعات خاص و جامعی از اسلام ندارند. اسلام ناب، اسلام عقلانیت، معنویت، امنیت، عدالت و آزادی بوده و باید به طور فراگیر در دنیا معرفی شود.

نماینده مردم استان گیلان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه اسلام ناب آینده روشنی را در دنیای غرب دنبال می‌کند، تصریح کرد: امروز بهترین شرایط برای تبیین و معرفی اسلام عقلانی در دنیای غرب فراهم است.

انتهای پیام /