تصویر مطلب جایگاه ممتاز دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود در پایگاه استنادی اسکوپوس/رتبه 21 در بین واحدهای دانشگاهی کشور
  • دوشنبه 4 دی 1396
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود گفت: 812 مقاله در پایگاه استنادی معتبر اسکوپوس (Scopus)  توسط استادان این واحد دانشگاهی نمایه شده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد شاهرود، دکتر صاحبعلی منافی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود گفت: پایگاه‌های علمی زیادی برای اخذ اطلاعات و آمار پژوهشی وجود دارد. یکی از بزرگترین این پایگاه‌ها که همه دانشگاه‌ها و دولتمردان به آن رجوع می‌کنند و از آن استفاده می‌کنند پایگاه اطلاعاتی چکیده و استنادی جهان یعنی اسکوپوس است. این پایگاه با همکاری 21 موسسه معتبر از سراسر جهان ارائه شده و روزانه آپدیت می‌شود.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود اظهار داشت: یکی از ویژگی‌های این پایگاه ارائه رنکینگ علمی دانشگاه‌هاست. ایران در دنیا جزو 4 کشوری است که از لحاظ رشد علمی جایگاه ممتازی دارد. از لحاظ جایگاه علمی، ایران رتبه 16 در جهان و اول خاورمیانه را دارد که اخیرا از طریق اسکوپوس اعلام شده و ایران در دنیا واقعا از لحاظ تولید علمی جایگاه ویژه‌ای را دارد.

وی در مورد وضعیت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود گفت: اگر به پایگاه اسکوپوس مراجعه کنید، دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود رتبه 21 در بین بالغ بر 350 واحد دانشگاهی را دارد که جایگاه خوبی است.

منافی در مورد شاخص‌های کسب این رتبه اظهار کرد: یکی از شاخص های خوبی که اسکوپوس در اختیار مخاطبان خود قرار می‌دهد، اچ ایندکس است. اچ ایندکس دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود 30 است که از لحاظ رتبه در بین واحدهای دانشگاهی استان سمنان و دانشگاه‌های منطقه جایگاه بسیار خوبی است.

انتهای پیام /