تصویر مطلب پذیرش اولین دوره دانشجوی دکتری رشته «کامپوزیت‌های لیگنو سلولزی» در واحد علوم و تحقیقات
  • دوشنبه 4 دی 1396
رئیس دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات از پذیرش اولین دوره دانشجو در مقطع دکتری رشته بین رشته‌ای «کامپوزیت‌های لیگنو سلولزی» در سال ۹۷ در این واحد دانشگاهی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد علوم و تحقیقات، دکتر امیر هومن حمصی با بیان اینکه رشته بین رشته‌ای «کامپوزیت‌های لیگنو سلولزی» تلفیقی از رشته‌های مهندسی شیمی، مهندسی پلیمر و مهندسی صنایع چوب و کاغذ است، گفت: فارغ‌التحصیلان از همه رشته‌های فنی مهندسی، مهندسی منابع طبیعی و مهندسی کشاورزی می‌توانند وارد مقطع دکتری این رشته شوند.

وی درباره اهمیت راه‌اندازی و تربیت متخصص در این رشته بین رشته‌ای، اظهار داشت: امروز بسیاری از صنایع به سمت استفاده از مواد مرکب جدید با خصوصیات ویژه می‌روند. در ساخت این قبیل مواد مرکب سعی می‌شود از مواد تجدیدپذیر از جمله الیاف طبیعی و پلیمرهای زیستی تخریب‌پذیر استفاده شود.

دکتر حمصی درباره حوزه کاربرد کامپوزیت‌های لیگنو سلولزی نیز گفت: حوزه کاربرد چنین فرآورده‌هایی در اجزای داخلی و بیرونی ساختمان، برای مصالح باربر و مصالح تزئینی، در صنایع خودروسازی و کارخانه‌های ساخت انواع مصنوعات زندگی است.

رئیس دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست واحد علوم و تحقیقات در پایان از برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی شرکت‌های دانش‌بنیان تولید کامپوزیت‌های لیگنو سلولزی خبر داد و گفت: دانش فنی مربوط به این حوزه موجود است و تلاش می‌کنیم در زمینه رشته «کامپوزیت‌های لیگنو سلولزی»، ارتباط لازم را با حوزه صنعت و سرمایه‌گذاران برقرار کنیم.

شایان ذکر است، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مجوز راه‌اندازی رشته بین رشته‌ای «کامپوزیت‌های لیگنو سلولزی» در دانشگاه تهران و دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات را صادر کرده است.

انتهای پیام /