معاون آموزشی واحد خبر داد

تصویر مطلب تحصیل 18 هزار دانشجو در واحد الکترونیک/برگزاری 2 هزار و 300 کلاس در بستر الکترونیکی
  • دوشنبه 4 دی 1396
کورس نکوفر معاون آموزشی و امور تحصیلات تکمیلی واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: در واحد الکترونیک دانشگاه آزاد اسلامی بیش از 18 هزار دانشجو در 300 رشته تحصیل می‌کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، کورس نکوفر اظهار داشت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد الکترونیکی تنها مرکز آموزشی در بین واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی است که مجوز برگزاری دوره‌های غیرحضوری (الکترونیکی) از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را داراست و امروزه در حدود 18 هزار دانشجو در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در این واحد در حال تحصیل در 300 رشته تحصیلی هستند.

وی بیان کرد: واحد الکترونیکی برای آن دسته از متقاضیانی که در شهرهای دور و یا در کلانشهرها زندگی می‌کنند و زمان برایشان مهم است، می‌توانند با ثبت نام در آزمون سراسری و قبولی در این واحد از رفت و آمد بی‌جا و اتلاف وقت و انرژی جلوگیری کنند.

معاون آموزشی و امور تحصیلات تکمیلی واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه واحد الکترونیکی در مراکز استان‌ها و در برخی از استان‌ها در 2 شهر امتحان پایان ترم برگزار می‌کند، افزود: سوالات امتحانی به وسیله استادان در زمان خاصی در سامانه امتحانات این دانشگاه بارگذاری و کدگذاری می‌شود و تمامی دروس و تاریخ امتحانات به طور مشخص در این سامانه آورده شده است.

نکوفر ادامه داد: در زمان امتحانات، سوالات به وسیله نمایندگان دانشگاه در اختیار دانشجویان قرار می‌گیرد و دیگر نیازی به حضور فیزیکی استادان در جلسات امتحانی نیست و استادان می توانند به صورت آنلاین در جلسه امتحان پایان ترم جهت برطرف نمودن شبهات و سوالات دانشجویان شرکت نمایند.

وی یادآور شد: تدریس در دانشگاه آزاد اسلامی واحد الکترونیکی به صورت غیرحضوری و آنلاین (تعاملی) برگزار می‌شود و دانشجویان می‌توانند اشکالات خود را در بستر اینترنت از استاد مربوطه بپرسند و در کلاس حاضر شوند.

معاون آموزشی واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: بر اساس برنامه آموزشی در حدود 2 هزار و 300 کلاس در بستر الکترونیکی در زمان مشخص و برنامه ریزی شده برای دانشجویان در نیمسال اول سال تحصیلی 96-97 برگزار می‌شود.

انتهای پیام /