رونمایی از نمونه آزمایشگاهی قایق خورشیدی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس

تصویر مطلب رونمایی از نمونه آزمایشگاهی قایق خورشیدی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس
  • سه شنبه 5 دی 1396
نمونه آزمایشگاهی قایق خورشیدی ساخته پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس رونمایی شد و با موفقیت مورد آزمایش قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد بندرعباس، پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس موفق به ساخت قایق خورشیدی شدند که می تواند بدون سوخت فسیلی و با استفاده از انرژی مستقیم و ذخیره انرژی خورشیدی ساعت ها به حرکت خود ادامه دهد.

تورج اسدی رئیس مرکز رشد و واحد های فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس هدف از ساخت این قایق را حفاظت از محیط زیست و بهره گیری از انرژی سالم عنوان کرد و گفت: انرژی ستاره‌ی خورشید یکی از منابع عمده‌ی انرژی در منظومه شمسی است که طبق آخرین برآوردهای رسمی اعلام شده، عمر این انرژی بیش از 14 میلیارد سال است و در هر ثانیه ۴/۲ میلیون تن از جرم خورشید به انرژی تبدیل می‌شود.

محمدحسین حسن پور مخترع اصلی این قایق خورشیدی، این قایق را حاصل تحقیقات و مطالعه کارگروه 8 نفره متشکل از اعضای هیات علمی و پژوهشگران مرکز رشد این واحد دانشگاهی دانست و گفت:هدایت‌الله دلاکی، حسن رنجبری، محمد شایسته و لادن اسفندی‌نژاد و سمانه رضایی از اعضای اصلی این گروه بودند که توانستند با آزمایش اولیه این قایق را به مرحله آزمایش بگذارند .

وی در ادامه افزود: مجوز طراحی و ساخت این قایق در ابعاد واقعی اخذ شده و پس از آزمایش موفق آمیز این قایق، ساخت قایق اصلی آغاز می شود .

انتهای پیام /