دکتر طهرانچی:

دانشگاه آزاد اسلامی در سه سطح منطقه ای، ملی و بین المللی حضور چشمگیر دارد

تصویر مطلب دانشگاه آزاد اسلامی در سه سطح منطقه ای، ملی و بین المللی حضور چشمگیر دارد
  • سه شنبه 5 دی 1396
آیین تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن ، با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و واحد تهران مرکزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد تهران مرکزی، دکتر محمد مهدی طهرانچی در آیین تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن اظهار داشت: دانشگاه آزاد اسلامی در سه سطح منطقه ای، ملی و بین المللی حضور چشمگیر دارد.

طهرانچی با بیان اینکه مسئولان واحد های دانشگاه آزاد اسلامی باید در پیشرفت منطقه ای تمام تلاش خود را بکار گیرند، اظهار داشت: مسئولان منطقه ای نباید دانشگاه آزاد اسلامی را که با بیش از ۴۰۰ واحد در کشور در حال فعالیت است، رها کنند.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و واحد تهران مرکزی افزود: با برنامه ریزی هایی که در سطح کلان صورت گرفته، راهکارهایی اتخاذ شده که بر اساس آن و در آینده نزدیک پیشرفت های خوبی را در سطح واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی کشور خواهیم داشت.

عضو هیات امنا دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری، تصریح کرد:مقام معظم رهبری به سه عامل اقتصاد قوی و مقاوم، علم پیشرفته و روز افزون و حفظ حیات انقلاب اسلامی در سطح واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی تاکید دارند.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و واحد تهران مرکزی با تاکید بر لزوم اشتغال جوانان گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در سه حوزه فعالیت می کند و اصلی ترین حوزه منطقه است.

عضو هیات امنا دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر اینکه اصلی ترین دغدغه مردم، آینده جوانان کشور است، خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی درسطح کشور بیش از ۴۰۰ واحد دارد و امروز در حل مشکلات آینده جوانان مشارکت می کند.

وی افزود: بر اساس اولویت های مشخص شده در دانشگاه آزاد اسلامی به خصوص در سطح استان تهران ما به مهارت خاصی نیاز داریم. تربیت نیروی انسانی، تولید داده های ورودی دانشی و گفتمان عمومی از عمده آن فعالیت هاست و البته مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی نسبت به فرهنگ و مسائل اجتماعی منطقه ای نیز مسئول هستند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در بخش دیگر سخنان خود اظهارداشت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن با داشتن بیش از چهار هزار دانشجو در مقاطع ارشد و دکتری می تواند چهارهزار پژوهش را در این واحد دانشگاهی به انجام رساند.

وی با تاکید بر اینکه مسئولان شهرستان رودهن نباید دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن را رها کنند، اظهار داشت: از ویژگی های دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن این است که با وجود آموزشگاه های سما در شهرستان رودهن، فرزندان این شهر می توانند از مقطع ابتدایی تا مقطع دکتری در شهر خودشان به تحصیل ادامه دهند.

طهرانچی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی در سطح استان تهران بیش از ۳۰۰ هزار دانشجو دارد و قول می دهیم اگر مسئولان هر منطقه با همدلی پیش روند و یک مطالبه داشته باشند ما در سطح واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران از هیچ کمکی دریغ نخواهیم کرد‌.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران ضمن تقدیر از دکتر شجاع رئیس سابق واحد رودهن، گفت: دکتر شجاع در مقطعی که دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن دچار بحران شد ریاست واحد را برعهده گرفت و به خوبی از پس این بحران برآمد.

وی در ادامه افزود: امیدوارم دکتر حسن شهرکی پور که ایشان از جنس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن است با کمک همه مسئولان دانشگاه تلاش کرده تا مثل همیشه این واحد دانشگاهی در سطح دانشگاههای کشور بدرخشد.

انتهای پیام /