رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی:

کارآفرینی یکی از مطالبات اصلی جامعه دانشجویی است

تصویر مطلب کارآفرینی یکی از مطالبات اصلی جامعه دانشجویی است
  • سه شنبه 5 دی 1396
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی و واحد تبریز در اولین نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: کارآفرینی یکی از مطالبات اصلی جامعه دانشجویی و یکی از وظایف دانشگاه آزاد اسلامی است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد تبریز، دکتر عزیز جوانپور ضمن خیر مقدم و گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و امام شهدا به تشریح فعالیت های دانشگاه آزاد اسلامی پرداخت و گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز سی و پنجمین سالگرد افتتاح خود را پشت سر گذاشته است. واحد تبریز جزو نخستین واحد دانشگاه آزاد اسلامی است که در کشور راه اندازی شده و طبق ارزیابی های صورت گرفته این واحد جزو رده های برتر و در رتبه چهارم علمی دانشگاه آزاد اسلامی کشور مطرح است.

وی افزود: پتانسیل های و ظرفیت های دانشگاه آزاد اسلامی تبریز بسیار بالا است امیدواریم با کمک مسئولین وظیفه و رسالت خود را در قبال انتظاراتی که از دانشگاه آزاد اسلامی مطرح است عملیاتی کنیم.

جوانپور خاطر نشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در یک دوره ای پاسخگوی طالبان علم و دانش بود و به عنوان یک دانشگاه آموزش محور تلقی می شد و تاکنون بیش از ۳۰۰ هزار نفر ازدانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی فارغ التحصیل شده‌ اند.

وی افزود: امروزه رسالت دانشگاه آزاد اسلامی بعد از ورود به حوزه پژوهش و کسب رتبه‌ نخست پژوهشی در سطح کشور، تولید علم در منطقه است که دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در این راستا سهم بسزایی داشته است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی و واحد تبریز با اشاره به اینکه لزوم توجه به مباحث کارآفرینی یکی از وظایف دانشگاه آزاد اسلامی است، گفت: امروز دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به نیاز جامعه باید وارد مباحث کار آفرینی شود تا بتواند در حوزه فناوری و دانش بنیان نقش خود را ایفا کند، لذا لازم است تا جهت گیری ها در این راستا تغییر یابد.

وی افزود: باتوجه به بازدید های صورت گرفته از صنایع مادر و شهرک های صنعتی استان، رایزنی وهمکاری علمی و پژوهشی دانشگاه با بسیاری از صنایع در استان آغاز شده و در این راستا تلاش خواهیم کرد تا از ظرفیت های عظیم و پتانسیل های علمی دانشگاه در راستای اقتصاد مقاومتی و اقتصاد دانش بنیان و تاثیرگذاری دانشگاه آزاد اسلامی در سطح استان بهره کافی برده شود.

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی با بیان اینکه یکی از مهم ترین رویکرد های دانشگاه آزاد اسلامی، مسئله محور بودن است، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی مشکلات زیادی را که به علت کمبود دانشجو با آن مواجه است، می تواند با ورود به حوزه های صنعتی و فناوری مرتفع سازد.

انتهای پیام /