مدیر مرکز رشد واحد بجنورد تشریح کرد

جزییات ساخت ایمپلنت‌های ارتوپدی در واحد بجنورد

تصویر مطلب جزییات ساخت ایمپلنت‌های ارتوپدی در واحد بجنورد
  • سه شنبه 5 دی 1396
مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد جزییات ساخت ایمپلنت‌های ارتوپدی را در این واحد دانشگاهی تشریح کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر ملیحه صمدی کاظمی اظهار کرد: ایمپلنت‌ها و پلاک‌ها برای تثبیت استخوان‌ها و جلوگیری از جابجایی استخوان‌های شکسته به کار می‌روند که با توجه به‌اندازه استخوان و مقدار شکستگی دارای انواع گوناگونی هستند.

مدیر مرکز رشد واحد بجنورد درباره ویژگی‌ها و مزایای ایمپلنت‌های تیتانیوم گفت: در این طرح از آلیاژ تیتانیوم Ti6Al4V استفاده می شود که زیست سازگاری بالا، عدم رهایش یون‌های سمی و نیاز نداشتن به جراحی مجدد و قابلیت بالاتری در جوش خوردن بااستخوان را می‌توان از مزایای ساخت ایمپلنت از این ماده دانست.

صمدی کاظمی افزود: هم‌اکنون حدود 60 درصد محصولات موردنیاز ایمپلنت در تصادفات و 75 درصد محصولات مصرفی ارتوپدی ایران از طریق واردات تأمین می‌شود و در حال حاضر بیمارستان‌های ایران سالانه به 480 هزار قطعه ایمپلنت نیاز دارند.

عضوهیات علمی واحد بجنورد اظهار کرد: شرکت تجهیزات پزشکی آریانا باهدف تولید و ساخت انواع ایمپلنت‌ها (کاشتنی‌های پزشکی) ایجادشده و این شرکت با مدیریت دکتر مغنی زاده اقدام به ساخت ایمپلنت‌های تروما برای شکستگی‌ها کرده و در نظر دارد تا طیف گسترده‌ای از تجهیزات پزشکی اعم از استنت قلب، ایمپلنت دندان و .... را تولید کند.

هسته فناوری «مهندسی پزشکی آریانا» مستقر در مرکز رشد واحد بجنورد آماده انعقاد قرارداد از دوره رشد مقدماتی به مرحله رشد است.