کسب مقام دوم در مسابقات بتن توسط دانشجویان واحد دورود

تصویر مطلب کسب مقام دوم در مسابقات بتن توسط دانشجویان واحد دورود
  • چهارشنبه 6 دی 1396
دانشجویان تیم بتن دانشگاه آزاد اسلامی واحد دورود  در مسابقات سالیانه بتن کشور خوش درخشیدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد دورود، دکتر منصور ترکیان تبار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دورود گفت: تیم دانشجویی بتن واحد دورود توانست در بیستمین دوره مسابقات موسسه ملی بتن آمریکا ((ACI شاخه ایران که چهارم و پنجم دی ماه در تهران برگزار شد، در رشته هنرهای بتنی مقام اول و در رشته سازه محافظ تخم مرغ (EPD) به مقام دوم این مسابقات دست یابد.

رئیس واحد دورود اظهار داشت: در مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان دورود تحقیقات و فعالیت های مناسبی در زمینه سیمان و بتن با توجه به پتانسیل بالای نیروی انسانی موجود و صنعتی بودن شهرستان در حال انجام است که نتایج این تحقیقات و طرح های پذیرفته شده در مرکز رشد، به صورت کاربردی و عملی بر روی صنعت سیمان شهرستان و به تبع آن پروژه های عمرانی و ساختمانی کشور تاثیرگذار خواهد بود.

این تیم به سرپرستی ایوب هداوند و تحت نظر مسعود حسنوند و همکاری دانشجویان بهنام ناصری و احمد یاراحمدی توانستند در رقابت با تیم های مطرح از دانشگاه های دولتی و آزاد اسلامی سراسر کشور به این مقام دست پیدا کنند.

انتهای پیام /