حجت‌الاسلام ذاکر:

میدان دادن به جوانان انقلابی، منجر به اقتدار و پیشرفت کشور می شود

تصویر مطلب میدان دادن به جوانان انقلابی، منجر به اقتدار و پیشرفت کشور می شود
  • چهارشنبه 6 دی 1396
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات گفت: میدان دادن به جوانان مؤمن، متعهد و انقلابی بدون شک ایران اسلامی را بیش از پیش به اقتدار و پیشرفت نائل خواهد کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد علوم و تحقیقات، حجت‌الاسلام والمسلمین حجت‌اله ذاکر معاون دانشجویی و فرهنگی واحد علوم و تحقیقات در آیین رونمایی از کتب فصل بصیرت، با بیان اینکه بصیرت چراغ‌راهی است برای هدایت به سوی حق و راستی، گفت: آنچه که ما را تاکنون از بزنگاه‌های سیاسی به سلامت عبور داده، بصیرت است.

وی افزود: هرگاه دیدید دشمنان انقلاب از اقدامات شما خرسند شده و به حمایت از آن می‌پردازند، بدانید مواضع اشتباهی را انتخاب کرده‌اید. همانطور که در فتنه ۸۸ اقدام به حمایت از آن کردند.

گفتنی است در این مراسم از ۱۹ کتاب با عناوین «قطعه ۲۶» در دو جلد، «نگهبان آراء»، «نقش آمریکا، انگلیس و رژیم صهونیستی در فتنه ۸۸»، «نقشه نقش بر آب»، «شرح ماجرا»، «مجموعه اعترافات فتنه ۸۸» جلدهای دوم و سوم، «نقش رسانه‌های مجازی در فتنه ۸۸»، «تهدیدات نرم سیاسی در قرآن کریم»، «نقش آیت‌الله خامنه‌ای در مهار بحران ۱۳۸۸»، «حماسه ۹ دی» و «اصلاحات و براندازی نرم» رونمایی شد.

دکتر فاطمه عزیزآبادی فراهانی معاون پژوهش و فناوری واحد علوم و تحقیقات نیز در آیین رونمایی از کتب فصل بصیرت، گفت: معمولاً همه جوامع و ملت‌ها نسبت به حفظ ارزش‌ها و نمادهای فرهنگی‌شان حساسیت ویژه‌ای دارند. اهمیت و برجستگی تاریخی که ملت‌ها برای آن زحمت کشیده و تلاش کرده‌اند، در بکارگیری آن در مسیر پیشرفت، حل مسائل، پایداری و دوام آن ملت نمایان خواهد شد.

وی با بیان اینکه دو آسیب و تهدید جدی برای وقایع و دستاوردهای ملی، معنوی و ارزش‌های تاریخی وجود دارد، ادامه داد: بی‌تفاوتی و عدم حساسیت نسبت به آن‌ها که منجر به فراموشی خواهد شد، اولین آسیب جدی متوجه وقایع مهم تاریخی است. آسیب دیگری که مانع ماندگاری وقایع مهم تاریخی می‌شود، تحریف و پرداخت غیرواقعی، نادرست، ناکافی و بعضاً متناقض به رویدادهای مهم تاریخی است.

دکتر فراهانی افزود: تولید و تألیف کتب و دیگر آثار مکتوب است که می‌تواند به حفظ، نشر و ماندگاری ارزش‌ها و وقایع مهم تاریخی کمک شایانی کند.

نتهای پیام/