پیام تسلیت دکتر فرهاد رهبر در پی درگذشت دانشجوی واحد علوم و تحقیقات

تصویر مطلب پیام تسلیت دکتر فرهاد رهبر در پی درگذشت دانشجوی واحد علوم و تحقیقات
  • چهارشنبه 6 دی 1396
دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به مناسبت درگذشت دانشجوی واحد علوم و تحقیقات پیام تسلیتی صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد علوم و تحقیقات، متن پیام دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به شرح زیر است:

انالله و انا الیه راجعون

درگذشت جوان بسیجی و ورزشکار، زنده‌یاد «غلامرضا صالحی» دانشجوی دکتری جامعه‌شناسی ورزشی واحد علوم و تحقیقات و از دلاورمردان دیار حماسه و ایثار (گیلانغرب) که در پی زلزله اخیر غرب کشور، هر هفته با حضور در مناطق زلزله‌زده به یاری آسیب‌دیدگان و بازماندگان حادثه می‌شتافت، در پایان یکی از این سفرهای جهادی و در راه بازگشت از استان کرمانشاه، در سانحه دلخراش رانندگی آسمانی شد.

فقدان این دانشجوی جهادی که به حسن خلق و فعالیت در عرصه‌های مختلف علمی، فرهنگی و ورزشی شهره بوده است، موجب تأثر فراوان اینجانب و مجموعه واحد علوم و تحقیقات گردید. ضمن ابراز تأسف، این مصیبت را به خانواده ایشان و جامعه دانشگاهی تسلیت عرض نموده و رحمت و مغفرت واسعه الهی برای آن مرحوم و سلامتی و شکیبائی برای خانواده محترم او، همچنین همدوره‌ای‌ها و استادان آن سفرکرده، از درگاه خداوند منان مسئلت می‌نمایم.

فرهاد رهبر

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی