امام جمعه  شهرستان ماکو:

حضور مردم در صحنه‌های دفاع از انقلاب اسلامی توطئه‌های دشمن را خنثی می‌کند

تصویر مطلب حضور مردم در صحنه‌های دفاع از انقلاب اسلامی توطئه‌های دشمن را خنثی می‌کند
  • شنبه 9 دی 1396
امام جمعه  شهرستان ماکو گفت: حضور مردم در صحنه‌های دفاع از انقلاب اسلامی توطئه‌های دشمن را خنثی می‌کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد بین الملل ماکو، حجت الاسلام والمسلمین ایوب رنجبری امام جمعه شهرستان ماکو و عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل ماکو، با اشاره به نهم دی ، روز بصیرت و میثاق امت با ولایت از حماسه 9 دی در کشور به عنوان عاشورای انقلاب اسلامی نام برد و گفت: در این روز حماسی، ملت انقلابی ایران از انقلاب اسلامی و نظام و رهبر خود حمایت کردند.

حجت الاسلام والمسلمین رنجبری، با اشاره به شیطنت برخی افراد در کشور و حمایت دشمنان از این گونه افراد که می خواهند با بزرگ نمایی مشکلات کشور به هدف خود دست یابند، افزود: فردا ملت بزرگ ایران اسلامی پاسخ یاوه گویان داخلی که با غرض ورزی با یاوه گویان خارجی همراه شده اند را خواهند داد.

حجت الاسلام و المسلمین رنجبری افزود: مسئولان باید پاسخگوی کارهای خود باشند و بازیچه سیاست های غلط دشمنان انقلاب نشوند.

رنجبری در ادامه بر دستاوردهای نظام انقلاب اسلامی ایران در باب محرومیت زدایی تاکید کرد و گفت: چرا بعضی افراد برای میز و سمت دست به هر کاری می‌زنند.

وی گفت: دشمن نقاط ضعف ما را رصد کرده و آن را بزرگ نمایی می‌کنند و این تنها با حضور بصیرت گونه مردم در صحنه های دفاع از انقلاب اسلامی می تواند نقش بر آب شود.

مدیر گروه معارف اسلامی واحد بین الملل ماکو ، 9 دی را یوم الله دانست و گفت: ملت با غیرت آذربایجان همیشه و در هر زمان پیرو خط رهبری و انقلاب بوده و خواهند بود و بازهم در تجمع 9 دی بیزاری و نفرت خود را از دشمن نشان خواهند داد.

حجت الاسلام والمسلمین رنجبری ، با بیان اینکه دشمن در راستای ناامید کردن جوانان نسل بعد انقلاب دست به جنگ نرم زده و درصدد زیر سوال بردن دستاوردهای نظام است، اظهار کرد: مسئولان و مردم باید با هوشیاری تمام این دسیسه ها را رصد و در مقابل آن ایستادگی کنند.

انتهای پیام /