درخشش تیم بتن واحد پرند در مسابقات ملی دانشجویی موسسه بتن آمریکا

تصویر مطلب درخشش تیم بتن واحد پرند در مسابقات ملی دانشجویی موسسه بتن آمریکا
  • شنبه 9 دی 1396
تیم بتن دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند در بیستمین دوره مسابقات ملی دانشجویی موسسه بتن آمریکا  (ACI) شاخه ایران مقام سوم را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد پرند، در بیستمین دوره مسابقات ملی دانشجویی مؤسسه بتن آمریکا (ACI) شاخه ایران سه تیم دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند در سه گرایش بتن متخلخل، سازه محافظ تخم مرغ و توپ بولینگ، مقام سوم را کسب کردند.

اکرم حاجیلو، امید قاسمی، مهدی نصیرزاده، سینا داودی، میلاد حسنی اعضای تیم بتن متخلخل را در این مسابقات تشکیل می‌دادند که سارا میرزا باقری به عنوان استاد راهنما این تیم را همراهی کرد.

سجاد شفاعتی، فریما حاجی فرج‌زاده، مینا قریشی، فاطمه صاف‌دل، مژگان اسماعیلی اعضای تیم EPD در این مسابقات بودند که محمد معتمدی به عنوان استاد راهنما در این تیم حضور داشت.

محمد براتلو، سجاد گل تپه، محمد مهدی برزگر نیز اعضای تیم بولینگ بودند که استاد راهنمای این تیم کامبیز مظاهری بود.

‌تیم بتن واحد پرند پیش از این مسابقات نیز چند عنوان ملی و بین‌المللی را در کارنامه خود دارد.