عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس:

تصویر مطلب کنکور در دنیا منسوخ شده است/حفظ منافع مالی ،علت مخالفت سودجویان با حذف کنکور است
  • دوشنبه 11 دی 1396
نماینده مردم گرمی در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کنکور در بسیاری از کشورهای دنیا منسوخ شده است،گفت:حفظ منافع مالی ،علت مخالفت سودجویان با حذف کنکور است.

سید حمایت میرزاده عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه مدرک گرایی در کشور همچنان رو به افزایش است، گفت: برنامه ریزی در آموزش و پرورش باید بر اساس یادگیری مهارتها، رشد خلاقیت ها و بروز استعدادهای دانش آموزان باشد.

وی ادامه داد: بیشتر وقت مدارس صرف آموزشهایی می شود که میزان موفقیت دانش آموزان در کنکور را افزایش می دهد؛ این در حالی است که دانش آموزان در زندگی فردی و اجتماعی خود در آینده اصلاً به چنین آموزش هایی نیاز ندارند.

وی با طرح این سوال که «مگر می شود توان علمی دانش آموزان را در یک آزمون چند ساعته تستی به نام کنکور سنجید؟» اظهار داشت: کنکور در خیلی از کشورهای دنیا منسوخ شده و از روشهای نوین و اصولی برای پذیرش دانشجویان در دانشگاه های خود استفاده می کنند.

نماینده مردم گرمی در مجلس شورای اسلامی با ابراز تأسف از اینکه حفظ منافع مالی علت مخالفت عده ای با حذف کنکور است، گفت: نباید مصلحت جامعه و کشور فدای منفعت عده ای سودجو شود.

میرزاده با بیان اینکه دانش آموزان و خانواده های آنان به خاطر کنکور متحمل فشارهای روحی و روانی زیادی می شوند، گفت: امیدواریم هرچه زودتر سایه شوم کنکور از آموزش و پرورش برداشته شود.