برای دومین سال متوالی

کسب مقام نخست مسابقات دانشجویی انجمن بتن آمریکا توسط دانشجویان واحد ایلام

تصویر مطلب کسب مقام نخست مسابقات دانشجویی انجمن بتن آمریکا توسط دانشجویان واحد ایلام
  • یکشنبه 10 دی 1396
دانشجویان واحد ایلام موفق به کسب مقام نخست مسابقات دانشجویی انجمن بتن آمریکا شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد ایلام، تیم بتن دانشجویی گروه عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام برای دومین سال متوالی به مقام اول مسابقات دانشجویی انجمن بتن آمریکا دست ‌یافت.

این مسابقات با شرکت 28 تیم دانشگاهی در تهران برگزار شد که سرپرستی تیم واحد ایلام برعهده محمدرضا جعفریان مدیر گروه عمران و عضو هیات علمی واحد ایلام بود.

تیم دانشجویان گروه بتن واحد ایلام در این مسابقات را رامین فتح الهی، محمدحسین بابایی، معین دل پیشه، میلاد کوخایی و فرشید عزیز نژاد تشکیل می دهد.

گفتنی است در این دوره از مسابقات تیم‌های اصفهان و زنجان در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند.