در جلسه کمیسیون دائمی هیات امنای دانشگاه

بخشنامه پیش بینی بودجه سال 97 دانشگاه آزاد اسلامی بررسی شد

تصویر مطلب بخشنامه پیش بینی بودجه سال 97 دانشگاه آزاد اسلامی بررسی شد
  • یکشنبه 10 دی 1396
جلسه کمیسیون دائمی هیأت امنا دانشگاه آزاد اسلامی با حضور دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی  به منظور بررسی بخشنامه بودجه سال 97 دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی دبیر کمیسیون دائمی هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه در این جلسه بخشنامه پیش بینی بودجه سال 97 دانشگاه در حوزه های مختلف مورد بحث مبسوط قرار گرفت، گفت: کلیات این بخشنامه جز در موارد معدودی مصوب و مقرر شد بخشنامه مذکور به واحدها ابلاغ شود.

دبیر کمیسیون دائمی هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی افزود: همچنین مقرر شد اصلاحات بخشنامه در جلساتی کارشناسی مورد بحث و بررسی قرار گیرد.

دکتر طهرانچی خاطر نشان کرد: نکته مهم در بخشنامه بودجه سال 97 دانشگاه آزاد اسلامی، ایجاد نظم مالی و مدیریت بر درآمد و هزینه توسط استانهاست.