دکتر فرهاد رهبر عضو کارگروه بررسی حذف کنکور شد

تصویر مطلب دکتر فرهاد رهبر عضو کارگروه بررسی حذف کنکور شد
  • دوشنبه 11 دی 1396
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور از معرفی اعضای کارگروه بررسی حذف کنکور در شورای عالی انقلاب فرهنگی و آغاز گزارش‌گیری این کارگروه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از خبرگزاری آنا، دکتر ابراهیم خدایی گفت: بعد از دستور رئیس‌جمهوری در جلسات اخیر شورای عالی انقلاب فرهنگی مبنی بر بررسی چگونگی حذف کنکور برای داوطلبان ورود به دانشگاه‌ و معرفی روش‌های صحیح جایگزین، مقرر شد کارگروهی به این منظور تشکیل شود.

وی اضافه کرد: این کارگروه اکنون تشکیل شده و اعضای آن هم به تازگی معرفی شده‌اند.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور خاطرنشان کرد: این کارگروه در اولین اقدام خود از دستگاه‌های مختلف گزارش‌هایی خواسته است و قرار شده بعد از جمع‌آوری این گزارش‌ها و جمع‌بندی آنها، گزارش اولیه در صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه شود.

به گفته ابراهیم خدایی، اعضای کارگروه بررسی حذف کنکور و معرفی شیوه جدید جایگزین 7 نفر به ترتیب دکتر محمدرضا مخبردزفولی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد محمدیان رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر سیدحسن قاضی‌زاده هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر محمدمهدی زاهدی رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی و دکتر علی نوبخت حقیقی رئیس کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی و دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی هستند.