نایب قهرمانی تیم واحد قزوین در مسابقات ملی دانشجویی موسسه بتن آمریکا

تصویر مطلب نایب قهرمانی تیم واحد قزوین در مسابقات ملی دانشجویی موسسه بتن آمریکا
  • دوشنبه 11 دی 1396
در بیستمین دوره مسابقات ملی دانشجویی موسسه بتن آمریکا شاخه ایران، تیم مرکز تحقیقات صنعت ساختمان و بتن دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در گرایش کارایی ملات، نایب قهرمان شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد قزوین، مسابقات ملی دانشجویی موسسه بتن آمریکا شاخه ایران به میزبانی باشگاه شرکت نفت تهران برگزار شد و دو تیم دانشجویی مرکز تحقیقات صنعت ساختمان و بتن دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در این مسابقات شرکت کردند که تیم CCRC با هدایت دکتر هومن قاسمی به عنوان استاد راهنما و امیر یاوری سرپرست تیم و پدرام محمدقاسمی، محمدجواد گروهی، مهدی احمدپور، نفیسه لطفی و آرمیتا خبازان به عنوان اعضای تیم کارایی ملات، به مقام دوم رسید.

این مسابقات هر ساله در گرایش های مختلف شامل سازه محافظ تخم مرغ(EPD)، بتن هدف و ... توسط موسسه بتن آمریکا شاخه ایران برگزار می شود.

انتهای پیام /