در سفر دکتر ولایتی و دکتر فرهاد رهبر به رشت صورت گرفت

دیدار با نماینده ولی فقیه در استان گیلان / ادای احترام به شهدای گمنام واحد رشت

تصویر مطلب دیدار با نماینده ولی فقیه در استان گیلان / ادای احترام به شهدای گمنام  واحد رشت
  • سه شنبه 12 دی 1396
دکتر علی اکبر ولایتی و دکتر فرهاد رهبر ظهر امروز برای شرکت در مراسم تکریم و معارفه سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان و واحد رشت، وارد فرودگاه سردار جنگل رشت شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر علی اکبر ولایتی رئیس هیات موسس و هیات امنا و دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی پس از ورود، با آیت الله زین العابدین قربانی نماینده ولی فقیه در استان گیلان و امام جمعه رشت دیدار و گفت‌وگو کردند.

در این دیدار دکتر علی محمد نوریان دبیر کل هیأت مؤسس دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر موسوی‌نیا مدیرکل هماهنگی امور استان‌ها، دکتر محمدحسین قربانی نماینده مردم آستانه اشرفیه و رئیس مجمع نمایندگان استان گیلان در مجلس شورای اسلامی و دکتر کاظم دلخوش اباتری نماینده صومه‌سرا در مجلس شورای اسلامی حضور داشتند.

دکتر ولایتی و دکتر فرهاد رهبر پس از دیدار با نماینده ولی فقیه در استان گیلان، با حضور در مزار شهدای گمنام آرمیده در واحد رشت، به مقام والای قهرمانان 8 سال دفاع مقدس ادای احترام کردند.

سخنرانی در مراسم تکریم دکتر امیرتیموری و معارفه دکتر ابراهیم چیرانی سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت و شرکت در شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان ازجمله برنامه های سفر یکروزه رئیس هیات موسس و هیات امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به رشت است.