نماینده ولی فقیه در استان گیلان و امام جمعه رشت:

دانشگاه آزاد اسلامی با تغییرات مدیریتی جدید به جایگاه خود بازگشته است

تصویر مطلب دانشگاه آزاد اسلامی با تغییرات مدیریتی جدید به جایگاه خود بازگشته است
  • سه شنبه 12 دی 1396
نماینده ولی فقیه در استان گیلان و امام جمعه رشت گفت: الحمدالله دانشگاه آزاد اسلامی در کشور اثرات خوبی داشته و استادان خوبی در آن حضور دارند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر علی اکبر ولایتی رئیس هیات موسس و هیات امنا و دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با آیت الله زین العابدین قربانی نماینده ولی فقیه در استان گیلان و امام جمعه رشت دیدار و گفت‌وگو کردند..

آیت الله زین العابدین قربانی نماینده ولی فقیه در استان گیلان و امام جمعه رشت در این دیدار با خیرمقدم به مدیران دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: دکتر ولایتی از تاریخ دیلم و گیلان سخن گفتند. ما در استان گیلان دو کنگره برای ملاعبدالرضا لاهیج و حزین لاهیجی برگزار کردیم و در جلسه ای که با مقام معظم رهبری داشتیم، ایشان فرمودند که اگر 30 سال هم برای علمای گیلان به ویژه لاهیجان کنگره برگزار کنید، بازهم کم است.

نماینده ولی فقیه در استان گیلان و امام جمعه رشت در ادامه گفت: دکتر ولایتی به عنوان مشاور مقام معظم رهبری، شایستگی علمی بالا و اطلاعات خوبی از علما و دانشمندان گذشته و حال دارند و تاکنون کتاب‌های خوبی به رشته تحریر در آورده‌اند.

وی افزود: استان گیلان فرهیختگان زیادی را تریبت کرده که هوشیار دیلمی استاد نجوم و ریاضیات بوعلی‌سینا یکی از این مفاخر است که مهندسی گنبد کاووس کار او بوده است. سلار دیلمی از دیگر مفاخر این استان است که شاگرد شیخ مفید بوده است.

آیت الله قربانی با قدردانی از حضور دکتر ولایتی و دکتر فرهاد رهبر در این استان، گفت: بنده جزو موسسان دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان بودم و در جریان فعالیت‌های این دانشگاه هستم. الحمدالله دانشگاه آزاد اسلامی در کشور اثرات خوبی داشته و استادان خوبی در آن حضور دارند.

وی با اشاره به معرفی دکتر ولایتی، گفت: بنده دکتر ولایتی را از زمانی که نماینده دوره دوم مجلس شورای اسلامی بودم، می‌شناسم. از دکتر فرهاد رهبر نیز شناخت کافی دارم. امیدوارم با عنایت ویژه ای که رهبر معظم انقلاب به دانشگاه آزاد اسلامی دارند و با حضور این افراد، شاهد سامان یافتن اوضاع دانشگاه و پیشرفت و رشد آن باشیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی جایگاه خوبی دارد و بنده هم برای تدریس به این دانشگاه می‌روم تا بگویم دانشگاه آزاد اسلامی وزن دارد و امیدوارم با تغییر و تحولاتی که در این دانشگاه اتفاق می‌افتد، دانشگاه آزاد اسلامی به جایگاه اصلی خود برسد.

دکتر محمدحسین قربانی نماینده مردم آستانه اشرفیه و رئیس مجمع نمایندگان استان گیلان در مجلس شورای اسلامی در ابتدای این دیدار گفت: مقدم رئیس هیات موسس و هیات امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به استان گیلان، مهد فرهنگ و تمدن و علم را گرامی می‌داریم و خوشحالیم افرادی برای مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب شده اند که می‌توانند به مسیر توسعه و اعتلای ایران اسلامی کمک کنند.

وی افزود: نمایندگان استان گیلان بسیار علاقه‌مند به حضور در این جلسه بودند، اما به دلیل تشکیل کمیسیون تلفیق بودجه نتوانستند در این دیدار حضور یابند.

رئیس مجمع نمایندگان استان گیلان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: از حسن انتخاب دکتر ولایتی و دکتر فرهاد رهبر برای انتخاب سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان و واحد رشت تشکر و قدردانی می‌کنم.

در پایان این دیدار کتاب «پیشینه تاریخ فرهنگی لاهیجان و بزرگان آن» توسط آیت الله زین العابدین قربانی نماینده ولی فقیه در استان گیلان و امام جمعه رشت به دکتر ولایتی اهدا شد.