توسط دکتر ضیائی و آیت الله صدیقی صورت گرفت

افتتاح دانشکده های فنی و مهندسی و علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهریار

تصویر مطلب افتتاح دانشکده های فنی و مهندسی و علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهریار
  • سه شنبه 12 دی 1396
ساختمان دانشکده های فنی و مهندسی و علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهریار با حضور مشاور رئیس و رئیس مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، آیتالله کاظم صدیقی امامجمعه موقت تهران و دکتر محمدصادق ضیائى مشاور رئیس و رئیس مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی با حضور در واحد شهریار، ساختمان دانشکده های فنی و مهندسی و علوم انسانی این واحد را افتتاح و از بخش های مختلف آن بازدید کرد.

لازم به ذکر است این دو دانشکده جمعاً به مساحت 2هزار و 100 مترمربع، هرکدام در دو طبقه دارای 12 کلاس درس هستند.

دکتر ضیائى و آیت الله صدیقی در ادامه حضور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهریار، عصر امروز در مراسم معارفه دکتر فتحی رئیس واحد شهریار به عنوان رئیس بسیج اساتید غرب استان تهران حضور یافتند.