دکتر فرهاد رهبر خبر داد

امضای تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی و سازمان ملی استاندارد

تصویر مطلب امضای تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی و سازمان ملی استاندارد
  • سه شنبه 12 دی 1396
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در حاشیه بازدید از آزمایشگاه سنجش و ارزیابی مواد واحد رشت، از امضای تفاهم نامه همکاری با سازمان ملی استاندارد خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر ولایتی رئیس هیات موسس و هیات امنا و دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در پایان سفر یک روزه خود به دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت، از آزمایشگاه سنجش و ارزیابی مواد (همکار استاندارد) واحد رشت بازدید و با مسئولان این آزمایشگاه گفت‌وگو کردند.

دکتر فرهاد رهبر در حاشیه این بازدید با تاکید بر فعالیت بیشتر و جدی‌تر آزمایشگاه های دانشگاه آزاد اسلامی گفت: گردش مالی آزمایشگاه های همکار استاندارد در سراسر کشور 4 هزار میلیارد تومان است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی افزود: برای همکاری بیشتر با آزمایشگاه های همکار آزاد، قرار است فردا (چهارشنبه) تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی و سازمان ملی استاندارد امضا کنیم.