سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار در دیدار جانباز دفاع مقدس:

شهدا، آزادگان و ایثارگران قهرمانان جمهوری اسلامی ایران هستند

تصویر مطلب شهدا، آزادگان و ایثارگران قهرمانان جمهوری اسلامی ایران هستند
  • چهارشنبه 13 دی 1396
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار گفت: شهدا، جانبازان، آزادگان و ایثارگران قهرمانان جمهوری اسلامی ایران هستند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد گرمسار، دکتر علیرضا لادن مقدم، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار در دیدار عباس صفایی از آزادگان و جانبازان هشت سال دفاع مقدس، شهدا را سند افتخار و جانبازان و آزادگان را سند جاویدان و قهرمانان نظام مقدس جمهوری انقلاب اسلامی دانست و گفت: مردم ایران قدردان ایثار و فداکاری شهدا، ایثارگران، آزادگان و جانبازان قهرمان و خانواده‌های معزز آنان هستند.

وی با اشاره به ایستادگی و مقاومت خانواده های شهدا، جانبازان، آزادگان و ایثارگران گفت: در واقع خانواده های شهدا اعم از والدین و همسران شهدا با از خودگذشتگی و ایثاری که نشان دادند، فرزندان و همسران خود را برای حضور در میادین رزم حمایت کردند و موجب شدند تا امروز ایران در اوج امنیت و اقتدار در دنیا قرار داشته باشد.

لادن مقدم به نقش مهم همسران شهدا، آزادگان و جانبازان در 8 سال دفاع مقدس و پس از آن اشاره کرد و افزود: همسران شهدا و آزادگان با تحمل شرایط سخت جنگ، توامان نقش مادری و پدری را ایفا کردند و نگذاشتند که خانواده و فرزندان دچار مشکل شوند.

سپرست واحد گرمسار ادامه داد: امیدواریم خداوند به ما توفیق دهد تا بتوانیم ادامه دهنده راه این عزیزان و در خدمت خانواده های معززشان باشیم.

در این دیدار که حجت الاسلام والمسلمین عبدالله زندی فر مدیر ستاد شاهد و ایثارگران واحد گرمسار و مسئولین بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان گرمسار حضور داشتند، عباس صفایی از جانبازان و آزادگان هشت سال دفاع مقدس و پدر دو دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار با قدردانی از حضور دکتر علیرضا لادن مقدم، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار و همراهان، با ذکر خاطراتی به بیان ایثار و شجاعت های رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس پرداخت.

انتهای پیام /