عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی:

تصویر مطلب "کنکور" به یک کابوس تبدیل شده/ سودجویان از تمایل مردم به تحصیلات دانشگاهی سوءاستفاده می کنند
  • یکشنبه 24 دی 1396
نماینده مردم زابل در مجلس شورای اسلامی گفت: کنکور به کابوسی تبدیل شده که آرامش و آسایش را از داوطلبان ربوده است.

دکتر حبیبالله دهمرده نماینده مردم زابل در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: مردم ایران علاقه زیادی به تحصیلات دانشگاهی و فراگیری علم و دانش دارند، بنابراین از هیچ تلاش و کوششی در این زمینه دریغ نمیکنند.

وی با تأکید بر اینکه عدهای سودجو از تمایلات مردم به تحصیلات دانشگاهی سوءاستفاده میکنند، اظهار داشت: برخی با تبلیغ و ترویج انواع کلاسهای آموزشی، روشهای تستزنی، چند کلید طلایی موفقیت در کنکور، کتابهای کمک درسی و تضمین قبولی در کنکور و ... سعی میکنند منافع مالی خود را حفظ کنند.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی ادامه داد: متأسفانه کنکور به یک کابوسی تبدیل شده که آرامش و آسایش را از داوطلبان و خانوادههای آنان گرفته و در برخی از موارد خانوادهها از مقاطع پایین تحصیلی نظیر ابتدایی و راهنمایی به فکر موفقیت فرزندان خود در کنکور هستند.

دکتر دهمرده با تاکید بر اینکه باید کنکور در برخی از رشتهها حذف شود، گفت: باید روشهایی جایگزین کنکور شود که سبب ورود دانشجویان با استعداد، نخبه و توانمند به دانشگاهها شود.