شهردار تبریز:

دانشگاه آزاد اسلامی بناب نقش بسزایی در مدیریت شهری ایفا می کند

تصویر مطلب دانشگاه آزاد اسلامی بناب نقش بسزایی در مدیریت شهری ایفا می کند
  • دوشنبه 18 دی 1396
شهردار تبریز گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب به عنوان یکی از موفق ترین واحدهای دانشگاهی استان آذربایجان شرقی می تواند نقش بسزایی در مدیریت شهری ایفا کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد بناب، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب به همراه هیأت رئیسه با شهردار کلانشهر تبریز دیدار و راهکارهای تعامل بین دانشگاه و مجموعه شهرداری را مورد بررسی قرار دادند.

دکتر ایرج شهین باهر شهردار تبریز در این دیدار، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب را یکی از موفق ترین واحدهای دانشگاهی استان عنوان کرد و گفت: واحد بناب از پتانسیل بسیار بالایی برخوردار بوده و یکی از دانشگاه های تأثیرگذار در منطقه است.

دکتر شهین باهر افزود: تعداد قابل توجهی از اعضای هیأت علمی واحد بناب در مجموعه شهرداری تبریز مشغول کار هستند که نشانگر توانمندی این واحد دانشگاهی است.

عضو هیأت علمی تمام وقت واحد بناب، با اشاره به لزوم بهره گیری از پتانسیل علمی این دانشگاه در مدیریت شهری، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب می تواند تأثیر بسزایی در مدیریت شهری ایفا کند،با تعامل سازنده بین این دانشگاه و مجموعه شهرداری، و استفاده بهینه از توان علمی و پژوهشی دانشگاه در حوزه مدیریت شهری، بسیاری از مشکلات شهر حل خواهد شد و دانشگاه آزاد اسلامی می تواند خاستگاه بسیاری از تحولات در شهر باشد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب نیز این واحد را از لحاظ امکانات و فضای آموزشی و اعضای مجرب و توانمند هیأت علمی، یکی از دانشگاه های برتر استان دانست و گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب این افتخار را دارد که مدیران موفق استانی و کشوری را تحویل جامعه داده است که دکتر شهین باهر به عنوان شهردار کلانشهر تبریز نمونه بارز آن است.

دکتر سیدعبداله حجتی افزود: واحد بناب آمادگی کامل و لازم را برای همکاری در زمینه های علمی و پژوهشی با مجموعه شهرداری شهرستان و استان را دارد و تمام تلاش خود را در راستای حل و فصل مشکلات شهری و مدیریتی به کار خواهد بست.