معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها:

تصویر مطلب دانشگاه آزاد اسلامی پتانسیل انجام فعالیت های فرهنگی از اولین مقاطع تحصیلی را دارد
  • سه شنبه 19 دی 1396
معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها و عضو شورای راهبری دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی این ویژگی را دارد که از اولین مقاطع تحصیلی دانش‌آموزان، کار فرهنگی را آغاز کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از خبرگزاری آنا، حجت‌الاسلام و المسلمین مصطفی رستمی در نشست شورای راهبری فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: باید بپذیریم دانشگاه با تمام مختصاتش هویت مدرنی دارد و برای محصولی ساخته شده است که متناسب با فرهنگ کشور ما نیست. قرار بود دانشگاه را از مختصاتش خارج کنیم و خروجی محصول آن را مطابق با هویت فرهنگی خود تعریف کنیم.

رستمی گفت: به نظر بنده کار فرهنگی در دانشگاه‌های دولتی سخت‌تر است چراکه نیروهای انقلابی در دانشگاه آزاد اسلامی به مراتب بیشتر وجود دارد.

معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با اشاره به شورای راهبری فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: باید تعریف دقیقی از این شورا ارائه شود و وظایف اصلی اعضای آن مشخص باشد. مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی ابتدا فضای دانشگاه را به خوبی تحلیل و تبیین کنند و در اختیار اعضای شورای راهبری فرهنگی نیز قرار دهند و همچنین اسنادی که بناست در دانشگاه آزاد اسلامی اجرا شود به اطلاع اعضا رسانده شود.

دانشگاه آزاد اسلامی باید کار را از سرچشمه شروع کند

وی ادامه داد: در حال حاضر در شرایط جبر ورودی‌های دانشگاه و خروجی‌های آموزش و پرورش قرار داریم. بحران بزرگتر از ورودی‌های دانشگاه، خروجی‌های آموزش و پرورش است. دانشگاه آزاد اسلامی این ویژگی را دارد که از اولین مقاطع تحصیلی دانش‌آموزان، کار فرهنگی را آغاز کند.

معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها گفت: نگرانی‌هایی که در آموزش عالی وجود دارد، در مدارس و در مقاطع تحصیلی پایین‌تر به مراتب بیشتر است و به همین دلیل لازم است علاوه بر تعریف از دانشگاه تراز انقلاب، تعریفی از آموزش و پرورش در تراز انقلاب اسلامی ارائه شود.

وی در پایان گفت: دانشگاه آزاد اسلامی اگر قصد دارد بازوی علمی دفاع از انقلاب باشد که کار بسیار سختی است، باید از سرچشمه که همان آموزش و پرورش است، آغاز کند و قطعاً دانشگاه آزاد اسلامی پتانسیل این کار را دارد.