با حضور دکتر رنجبر صورت گرفت

تجلیل از واحد فناور مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی مبارکه

تصویر مطلب تجلیل از واحد فناور مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی مبارکه
  • شنبه 23 دی 1396
با حضور معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی، از  واحد فناور مرکز رشد واحد مبارکه به عنوان برترین واحد فناور استان اصفهان تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد مبارکه، دومین جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان با حضور دکتر بیژن رنجبر معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر احمد آذین سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان در واحد اصفهان برگزار و از پژوهشگران و واحد های فناور برتر این استان با اهدای لوح، تجلیل به عمل آمد.

دکتر عبداله هادی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مبارکه گفت: حمایت از فعالیت‌های دانش‌بنیان و کمک به افزایش فعالیت مخترعان یکی از اولویت‌های اصلی دانشگاه آزاد اسلامی به شمار می‌رود ومهمترین راهکارهای کاهش وابستگی درآمدهای دانشگاه آزاد اسلامی به شهریه دانشجویی، توجه ویژه به پژوهش‌های دانش بنیان و تجاری‌سازی ایده‌های نو است.

وی با توجه به سیاست‌های دانشگاه آزاد اسلامی و لزوم توجه ویژه به حوزه اقتصاد دانش بنیان، گفت: واحد فناور" سروش صنعت نامدار نانو " مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد مبارکه به عنوان برترین واحد فناور استان اصفهان معرفی و مورد تقدیر قرار گرفت.