رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز:

فرهنگ ایثار و شهادت در مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی وصف نشدنی است

تصویر مطلب فرهنگ ایثار و شهادت در مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی وصف نشدنی است
  • شنبه 23 دی 1396
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز گفت: افتخار دانشگاه آزاد اسلامی این است که هیچ طالب علمی در کشور بخاطر مشکلات مالی از ادامه تحصیلات عالی محروم نشده و نمی شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد اهواز، دکتر شهرام لک رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز در جلسه ستاد شاهد و ایثارگران، که با حضور مدیرکل بنیاد شهید و امورایثارگران استان و هیات همراه و جمعی از اعضای هیات رئیسه واحد اهواز برگزار شد، ضمن تشکر از همکاران خود در واحد برای پیگیری و حل مشکلات دانشجویان شاهد و ایثارگر گفت: واحد اهواز خود را ملزم به پیگیری موضوعات دانشجویان شاهد و ایثارگر می داند.

وی با ابراز خرسندی از برگزاری جلسات این چنینی، برای حل مشکلات و برنامه ریزی بهتر برای برای خانواده های معزز شهداء و ایثارگران قهرمان، افزود: خدمت به شهید و خدمت به بازماندگان شهداء و خدمت به آنهایی که در راه اسلام و برای فداکاری حاضر شده اند، لیکن به درجه رفیع ایثارگری نائل آمده اند ارزشی بسیار زیاد نزد خداوند متعال دارد.

لک خاطرنشان کرد: اعتقاد راسخ داریم امنیت، آسایش و دین و ایمان امروز ما مرهون خون پاک شهیدان و جانبازی ایثارگرانی است که در تمام برهه های تاریخ انقلاب اسلامی از جان و تن و خانواده خود گذشتند و برای پابرجا بودن دین و وطن خود بهترین ها را تقدیم کردند.

رئیس واحد اهواز با تاکید بر رسالت دانشگاه برای حمایت بیشتر از دانشجویان شاهد و ایثارگر شاغل به تحصیل گفت: وظیفه داریم با دقت به رفع مسائل و مشکلات آموزشی، مالی و ... دانشجویان شاهد و ایثارگر پرداخته و خداوند توفیق این خدمت گزاری بیشتر را به ما ارزانی داشته است.

لک گفت: افتخار دانشگاه آزاد اسلامی این است که هیچ طالب علمی در کشور بخاطر مشکلات مالی از ادامه تحصیلات عالی محروم نشده و نمی شود و این سیاست راهبردی دانشگاه خصوصاً برای دانشجویان شاهد و ایثارگر همیشه جاری و ساری بوده است.

رئیس واحد اهواز ایجاد روحیه و فرهنگ ایثار و شهادت را در مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی بسیار زیاد و وصف نشدنی برشمرد و گفت: در برگزاری مراسم های متعدد در دانشگاه، کارکنان، دانشجویان و اساتید شرکت کرده و علاقمند به شهداء و ایثارگران عزیز و قهرمان کشور هستند.

دکتر عبدالرضا فرجیان مدیر بنیاد شهید و امور ایثارگران استان خوزستان نیز ضمن تشکر از مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی در استان گفت: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت از وظایف هر مسئولی است و دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان در این مسیر همیشه همگام و همکاری مناسبی با اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان خوزستان داشته است که جای دارد صمیمانه قدرشناسی خود را اعلام کنم.

وی برگزاری مراسم های متعدد در گرامیداشت یاد و خاطره شهداء در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز را مورد ستایش قرارداد و افزود: در واحد اهواز همه ساله شاهد برگزاری سالگرد خاکسپاری شهدای گمنام واحد، یادواره شهدای مدافع حرم استان، در دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی و سالروز روز بزرگداشت شهداء در 22 اسفند هستیم، که در اجرای این برنامه ها با حضور خانواده های معزز شهداء و خصوصاً شهدای دانشجو و با معنویت، کیفیت و اثرگذاری بالایی در بین دانشجویان، اساتید و کارکنان انجام می پذیرد که جای تشکر دارد.

فرجیان آینده کار را روشن ترسیم کرد و گفت: خدمت به جامعه شاهد و ایثارگر یک وظیفه و تکلیف است و امیدواریم بتوانیم راه شهداء را ادامه دهیم.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان به مشکلات پیشروی سازمان خود اشاره کرد و گفت: در جلسه ای که مشترک بین دو مجموعه در تهران تشکیل شد طرفین برای حل مشکلات مالی و گسترش همکاری ها توافقاتی داشته اند که ان شاءلله مشکلات مالی به بدنه دانشگاه تسری پیدا نکند.

وی گفت: علیرغم همه مشکلات و از جمله مشکلات مالی دانشگاه آزاد اسلامی و خصوصا در استان خوزستان واحدهای دانشگاهی استان همیشه همکاری بسیار خوب و مطلوبی با اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان داشته اند و جای دارد در همین جا از مدیریت خوب دکتر لک و همکارانشان در هیات امناء استان خوزستان تشکر ویژه نمایم.

فرجیان، گشاده رویی کارکنان و اساتید دانشگاه را با دانشجویان شاهد و ایثارگر را به عنوان یکی از علل تمایل دانشجویان به ادامه تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی مورد تاکید قرار داد و گفت: با روحیه ای که در بین مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان وجود دارد ان شاءلله بتوانیم گامهای موثرتری در راه حل مشکلات مالی، آموزشی و رفاهی دانشجویان تحت پوشش برداریم و این مقدور نمی شود مگر با یک ارتباط مستمر و دوسویه دو مجموعه که بحمدالله به بهترین وجه وجود دارد.

گفتنی است در واحد اهواز بیش از 1800 نفر دانشجوی تحت پوشش اداره کل شاهد و ایثارگران استان در حال تحصیل در مقاطع و در رشته گرایش های مختلف هستند.