دبیر شورای راهبردی فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه خبر داد

برگزاری آنلاین کارگاه آموزشی ویژه مدیران مالی و ذیحسابان دانشگاه آزاد اسلامی

تصویر مطلب برگزاری آنلاین کارگاه آموزشی ویژه مدیران مالی و ذیحسابان دانشگاه آزاد اسلامی
  • شنبه 23 دی 1396
کارگاه آموزشی ویژه مدیران مالی، ذیحسابان و مسئولین فناوری اطلاعات در خصوص راه اندازی سامانه مدیریت به آدرس payment.iau.ac.ir به صورت آنلاین برگزار شد.

مهندس میثم میرزایی دبیر شورای راهبردی فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی در گفت وگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی با اعلام این خبر گفت: چندی پیش بخشنامه ای از سوی دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی درباره مدیریت متمرکز وجوه دانشگاه صادر شد که این کارگاره آموزشی در راستای اجرایی کردن این بخشنامه و طبق مصوبات شورای IT برگزار شد.

وی با بیان اینکه حدود 600 نفر از مدیران مالی، ذیحسابان و مسئولان فناوری اطلاعات در این کارگاه آموزشی به صورت آنلاین از واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور حضور داشتند، اظهار داشت: در کارگاه مذکور نحوه استفاده از نرم افزار payment که امکان نظارت، کنترل و حسابهای دانشگاه آزاد اسلامی را فراهم می کند، آموزش داده شد.

به گفته دبیر شورای راهبردی فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی دوره های بعدی این کارگاه آموزشی متعاقباً اعلام می شود.