دکتر زرهانی در مراسم تکریم و معارفه سرپرست سازمان سما مطرح کرد

افزایش 5 درصدی دانش‌آموزان سازمان سما دانشگاه آزاد اسلامی در سال 96

تصویر مطلب افزایش 5 درصدی دانش‌آموزان سازمان سما دانشگاه آزاد اسلامی در سال 96
  • یکشنبه 24 دی 1396
رئیس سابق سازمان سما دانشگاه آزاد اسلامی گفت: سما در حوزه‌های فرهنگی، آموزشی، پژوهشی، ورزشی و مهارت‌آموزی عملکرد قابل قبولی داشته و کارنامه درخشانی در ایجاد تحول در آموزش دارد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، مراسم تکریم دکتر سیداحمد زرهانی و معارفه دکتر علیرضا منظری توکلی معاون دانشگاه و سرپرست سازمان سما دانشگاه آزاد اسلامی با حضور دکتر فرهاد رهبر برگزار شد.

دکتر زرهانی در این مراسم گفت: خدمت در نظام جمهوری اسلامی ایران یک ارزش واقعی است و خداوند فرصت‌هایی برای بندگانش مهیا می‌کند تا بتواند با استفاده از دانایی، توانایی و کفایت همکاران خود برای تحقق اهداف و آرمان‌های نظام گام بردارد. خدمت در حوزه آموزش و تعلیم و تربیت یک توفیق مضاعف است و شکر این نعمت آن است که از همه امکانات برای رسیدن به اهداف استفاده شود.

وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی شجره طیبه‌ای است که به همت آیت‌الله‌ هاشمیرفسنجانی و یاران ایشان در سرزمین ما غرس شد، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی اکنون بزرگترین دانشگاه حضوری جهان است و هزاران جوان از آن فارغ‌التحصیل شده‌اند. این دانشگاه «اَصلُها ثابِتٌ وَ فرعُها فِی السَّماء» است.

دکتر زرهانی با اشاره به فعالیت‌های سازمان سما، یادآور شد: سازمان سما تاکنون 250 هزار تکنسین تربیت کرده و در آینده نیز 100 هزار فارغ‌التحصیل تحویل جامعه می‌دهد. سما با دارا بودن 75 هزار دانش‌آموز، کارنامه درخشان و موفقی در ایجاد تحول در آموزش دارد.

وی افزود: در سازمان سما توانستیم اهم مشکلات را شناسایی و با مطالعه لازم، راهکارهای آن را پیدا کنیم و خوشبختانه امروز با نگرانی مهمی مواجه نیستیم و با تدبیر سرپرست جدید این سازمان، چالش‌های موجود هم برطرف خواهد شد.

رئیس سابق سازمان سما دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه سما در حوزه فرهنگی متکی به آرمان و اندیشه امام (ره) و مقام معظم رهبری و قوانین حاکم بر سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی است، گفت: سما در حوزه آموزش با تلاش استادان، معلمان و همکاران و براساس برنامه‌های سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی و مقررات وزارت آموزش و پرورش حرکت می‌کند و در این راستا توانستیم رضایتمندی اولیای دانش‌آموزان را تامین کنیم.

وی با بیان اینکه امسال 5 درصد به تعداد دانش‌آموزان سازمان سما اضافه شده است، گفت: خوشبختانه در آموزشگاه‌های سما نسبت به ترم قبل افت دانشجو نداشتیم و در حوزه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای، با توجه به تاکید رئیس هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه، سعی کردیم به سمت مهارت‌آموزشی پیش برویم.

رئیس سابق سازمان سما خاطرنشان کرد: در طرحی که از تابستان در سازمان سما اجرایی شده، واحدهای سما را مکلف کرده‌ایم که به هر دانش‌آموز یک مهارت بیاموزند و خوشبختانه این طرح به نحو مطلوب در حال اجراست.

وی با تاکید بر اینکه توفیقاتی که در حوزه‌های پژوهش و ورزش در سما داشته‌ایم مرهون لطف الهی است، گفت: الحمدلله در دوره جدید قدم‌های خوبی برای پیشرفت سازمان سما برداشته شده که یکی از آنها تصمیمی بود که تعداد مدارس سما باید به هزار واحد برسد. پس از ابلاغ این موضوع، توانایی‌های استانی بررسی شد و اکنون می‌دانیم که تا سال 1400 در کجای ایران باید مدرسه سما ایجاد شود.

رئیس سابق سازمان سما خاطرنشان کرد: زمانی که بنده به این سازمان آمدم، احساس کردم بین سما و سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی فاصله وجود دارد که این فاصله به صورت ناخواسته ایجاد شده است. برای بهبود این وضعیت، بنده روسای دانشگاه آزاد اسلامی استان‌ها را به عنوان رئیس شورای سیاستگداری سما استان منصوب کردم. پذیرش این موضوع ابتدا برای سمایی‌ها سخت بود تا اینکه سال گذشته بخشنامه‌ای صادر شد و این موضوع را به صورت قانونی در آوردیم تا بتوانیم بین سازمان سما و دانشگاه آزاد اسلامی رابطه همکاری ایجاد کنیم.

وی با تبریک انتصاب دکتر منظری توکلی گفت: ایشان هم رئیس دانشگاه بوده و هم رئیس آموزش و پرورش شهرستان رابر در استان کرمان و هر دو فضا را به خوبی می‌شناسد و می‌تواند قدم‌های مثبتی در این راستا بردارد. بنده نیز از هیچ کمکی به ایشان و مجموعه سازمان سما و دانشگاه آزاد اسلامی دریغ نخواهم کرد.