در ماهنامه چاره شماره 3 :

شما هم بیمه تکمیلی هستید؟

تصویر مطلب شما هم بیمه تکمیلی هستید؟
  • چهارشنبه 4 آذر 1394
  • 2061

به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی، سومین شماره ماهنامه چاره با مطالبی خواندنی از جمله گزارشی درباره چند و چون بیمه تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی،گفتگو با بازیکنان تیم ملی و تیم فوتسال بانوان دانشگاه آزاد اسلامی،سرمقاله از سردبیر‌ مجله، بخشنامه های جدید، گفتگو با علیرضا طوسی رییس دفتر دکتر میرزاده، روایت یکی از اساتید واحد قائم شهر از دوران تحصیل، گفت وگو با معصومه عراقی کارمند معلول واحد طبس، خاطره ای از مدیر روابط عمومی و مدیر آموزشی واحد بجنورد،اخبار کارکنان، اعضای هیات علمی و خانواده ها منتشر شد.

همچنین در این شماره مطالبی از جمله صفحات نامه ها، پیامک ها و ایمیل های کارکنان، صفحات آثار ادبی و هنری کارکنان، صفحات طنز، صفحات سلامت و بهره وری، بسته فرهنگی، آی تی و تست روانشناسی و جدول را از نظر خواهید گذراند.

ماهنامه چاره مجله صنفی و فرهنگی کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی است که از سوی مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی منتشر می شود.

در این ماهنامه برای نخستین بار سامانه پیامکی «صدای کارمند» با شماره 3000300149 ویژه نظرات، پیشنهادات، انتقادات و مطالب کارکنان در مجله چاره راه اندازی شده است که بی واسطه، صدای شما در ماهنامه کارکنان بزرگترین دانشگاه حضوری جهان خواهد بود.

راه های ارتباطی با مجله چاره نیز chareh.iau@gmail.com - chareh@iau.ac.ir و شماره تلفن 02147352631 است که پذیرای مطالب و نظرات شما پیرامون مسائل صنفی و فرهنگی کارکنان است.

ماهنامه چاره 3 را از اینجا بخوانید.