به لحاظ تولید مقالات علمی

دانشگاه آزاد اسلامی مقام نخست تولید علم در کشور را مجددا به خود اختصاص داد

تصویر مطلب دانشگاه آزاد اسلامی مقام نخست تولید علم در کشور را مجددا به خود اختصاص داد
  • دوشنبه 12 بهمن 1394
بر اساس آخرین داده ها در نظام رتبه بندی پایگاه تامسون رویترز(ESI) ، دانشگاه آزاد اسلامی از نظر میزان تولید علم مقام نخست تولید علم در کشور و در میان دانشگاه های جهان مقام یکصد و هشتاد و هفتم را به خود اختصاص داده است.

به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، بر اساس آخرین داده‌ها در نظام استنادی تامسون رویترز( https://esi.incites.thomsonreuters.com) ایران با تولید 184 هزار و 605 مدرک علمی رتبه 22 جهان را به خود اختصاص داده و در این میان دانشگاه آزاد اسلامی با تولید 29 هزار و 400 مدرک علمی رتبه اول تولید علم در کشور و رتبه 187 در میان دانشگاه های جهان را از آن خود ساخته است.

بر اساس این گزارش، میزان مقالات پراستناد دانشگاه آزاد اسلامی 207 و مقالات داغ آن 16 مورد است. این گزارش همچنین می افزاید ایران پس از کشور ترکیه با 232 هزار و 382 مدرک علمی، دومین کشور تولید کننده در منطقه به شمار می رود.

لوگوی جشنواره وب و موبایل ایران