تصویر مطلب آگهی فراخوان مناقصه عمومی یک مرحله‌ای/ احداث یک باب سالن چندمنظوره در دانشگاه آزاد اسلامی
  • چهارشنبه 7 مرداد 1394
  • 1950
معاونت عمرانی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی در نظر دارد عملیات تکمیلی و اجرایی احداث یک باب سالن چند منظوره واقع در سایت حصارک پونک خود را از طریق مناقصه عمومی به پیمانکار واجد شرایط واگذار نماید .

آگهی فراخوان مناقصه عمومی یک مرحله ای

معاونت عمرانی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی در نظر دارد عملیات تکمیلی و اجرایی احداث یک باب سالن چندمنظوره واقع در سایت حصارک پونک خود را از طریق مناقصه عمومی به پیمانکار واجد شرایط واگذار نماید.

شرح خدمات موضوع مناقصه: عبارت است از عملیات اجرائی یک باب سالن چند منظوره به مساحت تقریبی 2800مترمربع شامل عملیات مربوط به تکمیل سفتکاری ، نازک کاری ، تاسیسات الکتریکی و تاسیسات مکانیکی و ساختمان موتورخانه ( عملیات مربوط به اسکلت و سقف سازه فضا کار سالن قبلاً به انجام رسیده است.) با برآورد اولیه تقریبی 30 میلیارد ریال بر اساس فهارس بهای پایه سال 1394 سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور

مهلت و محل دریافت اسناد مناقصه: کلیه پیمانکارانی که دارای رتبه بندی لازم جهت انجام کار از سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور (حداقل رتبه 5 ابنیه و 5 تاسیسات ) بوده و همچنین توانایی ارائه ضمانت نامه بانکی به مبلغ سیصد میلیون ریال را داشته باشند، می توانند حداکثر ده روز پس از تاریخ آگهی با در دست داشتن معرفی نامه کتبی با مراجعه به نشانی تهران، خیابان ولی عصر(عج) ، بالاتر از پارک ساعی، کوچه شهید امینی ، پلاک 1، طبقه اول، مهندسین مشاور آهون اسناد مناقصه را با پرداخت مبلغ یک میلیون ریال دریافت نمایند.

ضمناً هزینه آگهی نیز بر عهده برنده مناقصه خواهد بود.

معاونت عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی