فراخوان مشارکت در سرمایه گذاری منطقه ویژه گردشگری حصارک

تصویر مطلب فراخوان مشارکت در سرمایه گذاری منطقه ویژه گردشگری حصارک
  • دوشنبه 12 مرداد 1394
دانشگاه آزاد اسلامی در نظر دارد در پروژه منطقه ویژه گردشگری حصارک واقع در سایت واحد علوم و تحقیقات، با سرمایه­ گذاران داخلی یا خارجی مشارکت نماید.

این منطقه گردشگری، شامل سامانه حمل و نقل کابلی در دست احداث، هتل 5 ستاره آماده تجهیز و سایت­های خدماتی، رفاهی، تفریحی و ورزشی می­باشد که بخشی، آماده بهره­برداری و بخشی در حال طراحی می­باشد.

علاقمندان می­توانند جهت بازدید از سایت و خریداری اسناد این مشارکت پس از درج این آگهی، به نشانی: تهران، انتهای بزرگراه شهید ستاری (شمال)، میدان دانشگاه، بلوار شهدای حصارک، سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی، ساختمان فرهیختگان (هتل)، طبقه اول، اداره­کل امور فنی و ساختمان، جناب آقای جعفری، مراجعه و یا جهت کسب اطلاعات بیشتر به وب­سایت معاونت عمرانی دانشگاه: www.omran.iau.ac.ir مراجعه و یا با شماره تلفن: 07 41 35 47 (21 98+) تماس حاصل نمایند.

سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی

معاونت عمرانی