تصویر مطلب سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی در نظر دارد املاک مشروحه ذیل را از طریق مزایده عمومی به فروش رساند
  • یکشنبه 29 شهریور 1394

متقاضیان جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمان اداری به نشانی‌های ذیل مراجعه نماید: 1- تهران- انتهای بزرگراه شهید ستاری (شمال)، میدان دانشگاه، بلوار شهدای حصارک، سازمان مرکزی، ساختمان فرهیختگان، طبقه اول، حوزه معاونت حوزه عمران، اداره کل املاک و مستغلات مراجعه و یا با شماره تلفن: 44868595 تماس حاصل فرمایند. 2- سایت معاونت عمرانی دانشگاه به نشانی: http://omran.iau.ac.ir

الف- محل، زمان و مهلت دریافت اسناد مزایده:

متقاضیان می‌توانند جهت دریافت اسناد مزایده و هماهنگی جهت بازدید از ملک از تاریخ انتشار اولین آگهی به مدت 20 روز کاری به نشانی‌های فوق‌الذکر مراجعه نمایند.

ب- محل، زمان و مهلت تحویل اسناد مزایده:

متقاضیان شرکت در مزایده پس از دریافت اسناد مزایده و مطالبه بانکی، باید رسید پرداخت وجه نقد را به صورت دو پاکت مجزا و لاک و مهر شده ارائه کرده یا ضمانت‌نامه معتبر بانکی و همچنین قیمت پیشنهادی خود را به ترتیبی که در اسناد مزایده مقرر شده است در پاکات سربستة لاک و مهر شده به طوری که ضمانت­نامه در پاکت الف و قیمت پیشنهادی در پاکت ب حداکثر تا پایان وقت اداری مهلت تعیین شده به دبیرخانه اداره امور کمیسیون معاملات سازمان مرکزی دانشگاه واقع در تهران- انتهای بزرگراه شهید ستاری (شمال)، میدان دانشگاه، بلوار شهدای حصارک، سازمان مرکزی، بلوک 2، نیم طبقه اول تحویل داده و رسید دریافت نمایند، ضمنا هزینه آگهی بر عهده برنده مزایده خواهد بود.

تاریخ انتشارآگهی : 29/6/94