مدیران دانشگاه آزاد اسلامی در نشست هماهنگی و پایش امور استان ها مطرح کردند/2/

جزییات آخرین اطلاعات ثبت شده در پرتال ساها/ضرورت رعایت مقررات در انتصاب افراد/ تسهیلات اعطایی به اعضای هیأت علمی و کارکنان

تصویر مطلب جزییات  آخرین اطلاعات ثبت شده در پرتال ساها/ضرورت رعایت مقررات در انتصاب افراد/ تسهیلات اعطایی به اعضای هیأت علمی و کارکنان
  • سه شنبه 21 مهر 1394
  • 2092
مدیران دانشگاه آزاد اسلامی در نشست هماهنگی و پایش امور استان ها در خصوص طرح ساها،رعایت مقررات در انتصاب افراد، اعطای تسهیلات به اعضای هیأت علمی و کارکنان مباحثی را مطرح کردند.

به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر ایرانبخش مدیر کل دفتر توسعه شبکه‌های آزمایشگاهی با بیان اینکه طرح ساها یک پدیده نوظهور است، گفت: بر این اساس باید یک اشراف کامل اطلاعاتی نسبت به آن وجود داشته باشد به گونه ای که سامانه ساها دارای افق و چشم انداز است.

وی افزود: براساس آخرین اطلاعات ثبت شده در پرتال، در این طرح تاکنون هفت هزار و 952 کارگاه و آزمایشگاه، دو هزار و 320 پرسنل، 93هزار و 592 دستگاه و چهار هزار و 23 خدمات موجود است که براساس چشم انداز تا پنج سال آینده باید 100هزار خدمت ارائه کنیم.

وی ادامه داد: برای اینکه بتوانیم این را به یک پدیده ملموس تبدیل کنیم، کتابچه ای با عنوان راهنمای خدمات آزمایشگاهی با درج 60 دستگاه تهیه شده است که به مرور هر 60 دستگاه را طی یک کتابچه ارائه می دهیم. البته واحدهای دانشگاهی باید اطلاعات را بموقع در اختیار ما قرار دهند.

ایرانبخش با بیان اینکه طی بخشنامه آخرین مهلت ثبت اطلاعات در ساها آخر مهرماه عنوان شده است، تصریح کرد: تاکنون فقط 22 زمان واحد پایان ثبت اطلاعات را اعلام کرده اند. انتظار می رود روسای مراکز استان ها نظارت و کنترل لازم در این خصوص داشته باشند.

مدیر کل دفتر توسعه شبکه‌های آزمایشگاهی با تأکید بر اینکه باید به طرح ساها به عنوان طرح ملی نگاه شود، خاطرنشان کرد: تاکنون 16 جلسه استانی برگزار شده است. انتظار می رود نکات مطرح شده در این جلسات جدی گرفته شود و روسای واحدهای استان به صورت مستمر این جلسات را برگزار کنند.

ایرانبخش با اشاره به برگزاری 16 کارگاه تخصصی برای توانمندسازی افراد گفت: با هماهنگی های انجام شده با شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی ریاست جمهوری، این شبکه مزایا و تسهیلات خوبی به واحدهایی که به آن می پیوندند، ارائه می کند که تاکنون 3 واحد دانشگاهی عضو شده اند و عضویت 12 واحد در حال بررسی هستند و درخواست 5 واحد نیز رد شده است.

پیشنهاد دکتر صحافی برای مراکز دانشگاهی

دکتر صحافی، مدیرکل فناوری اطلاعات با بیان اینکه 300 واحد دانشگاهی از طریق اتوماسیون به سازمان مرکزی متصل شده اند، گفت: مراکز کوچک دانشگاهی نیز با ایجاد دبیرخانه هایی در واحدهای مراکز استان خود، می توانند از طریق این سامانه با سازمان مرکزی در ارتباط باشند.

مدیرکل فناوری اطلاعات با اشاره به جمع آوری اطلاعات آماری دانشجویان گفت: در دو بازه زمانی؛ یکی پانزدهم تا پایان آبان ماه و دیگری از پانزدهم تا پایان اردیبهشت ماه می توانیم این اطلاعات را جمع آوری کنیم. این اطلاعات آماری دیگر به شکل سنتی به دست نمی آید و خروجی به صورت استاندارد از نرم افزار آموزشی استخراج می شود. فقط ما در این مورد با مشکلی مواجه هستیم و آن اینکه در زمان ثبت نام اطلاعاتی که دارای نقص هستند را ثبت نمی کند و این باعث بروز نواقصی در کار می شود.

دانیالی تاکید کرد: ضرورت رعایت مقررات در انتصاب افراد توسط روسای واحدهای استانی

دانیالی، مدیرکل انتصابات نیز با تأکید بر رعایت مقررات در انتصاب افراد توسط روسای واحدهای استانی گفت: گاهی اوقات شنیده می شود که روسای واحدها بدون طی ضوابط اداری معاونانی را منصوب کرده اند که این خلاف مقررات است.

وی افزود: روسای واحدهای مراکز استان با دلایل اضطراری نیز نمی توانند اقدام به انتخاب و انتصاب روسای واحدهای خود بدون رعایت بخشنامه انتصابات و استعلام از مراجع ذی صلاح کنند مگر اینکه از کمیته انتصابات استان مجوز داشته باشند.

دکتر ذاکر تشریح کرد: جزییات اعطای وام بانک ملی به کارکنان و اعضای هیات علمی

دکتر ذاکر، مدیرکل تسهیلات اعتباری و صندوق رفاه دانشجویان نیز با اشاره به تسهیلات اعطایی به اعضای هیأت علمی و کارکنان گفت: خوشبختانه با تفاهم نامه ای که با بانک ملی ایران منعقد شده بود، حدود 14هزار نفر از اعضای هیأت علمی و کارکنان توانستند از تسهیلات این بانک استفاده کنند.

وی با بیان اینکه پس از تصویب الحاقیه ها، به زودی مرحله بعدی اعطای وام آغاز می شود، اظهار کرد: در این مرحله بحث کارکنان قراردادی لحاظ شده است و امیدواریم کارکنان قراردادی بتوانند از این تسهیلات استفاده کنند.

وی افزود: براساس این تفاهم نامه، وام اعضای هیأت علمی 60میلیون تومان، کارکنان رسمی 40 میلیون تومان و کارکنان قراردادی 20میلیون تومان است.

ذاکر درخصوص اطلاعات متقاضیان وام های دانشجویی و به ویژه وام شهریه، از روسای واحدها خواست اطلاعات متقاضیان فقط در اختیار سازمان مرکزی قرار گیرد.

مدیرکل تسهیلات اعتباری و صندوق رفاه دانشجویان به تخصیص وام ازدواج دانشجویی به مبلغ 10میلیون تومان اشاره کرد و گفت: براساس مصوبه هیأت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی، میزان مشارکت واحدها برای اعطای وام ازدواج دانشجویی مشخص و ابلاغ شده است.

وی با تأکید بر اینکه براساس اساسنامه صندوق رفاه، اعتبار این صندوق فقط به امور تسهیلاتی تخصیص می یابد، خاطرنشان کرد: باید با اطلاع رسانی مناسب دانشجویان را در جریان تسهیلات این صندوق قرار داد و به عنوان یک بسته تشویقی از آن بهره مند شد.