حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در راهپیمایی پرشور روز قدس؛

تصویر مطلب دکتر میرزاده: حمایت از ملت فلسطین و مبارزان آزادی فلسطین بیش از پیش شده است/ تا زمانی که این جسم خارجی بیگانه یعنی رژیم غاصب صهیونیستی در بدن جهان اسلام است مبارزات ادامه دارد و آرامشی در منطقه نخواهد بود
  • جمعه 11 تیر 1395
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به همراه تنی چند از مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی در راهپیمایی روز قدس شرکت کرد.

دکتر حمید میرزاده در گفت‌‌وگویی با خبرنگاران، درباره روز جهانی قدس گفت: «از سال 1948 میلادی یعنی 68 سال پیش با توطئه آمریکایی انگلیسی یک رژیم جعلی به نام رژیم صهیونیستی در سرزمین‌های اسلامی و در قلب و بدن جهان اسلام کاشته شده است. این مسئله مثل این است که یک موجود خارجی در یک بدن زنده کاشته شود و این طبیعی است که بدن زنده و سالم موجود خارجی را تحمل نمی‌کند در نتیجه این توطئه از سوی مردم مسلمان منطقه مورد اعتراض قرار گرفته است.»

او افزود: «از آن سال است که قیام ملت‌های مسلمان با اشکال مختلف و در مقاطع زمانی مختلف بر علیه این رژیم صهیونیستی و برای اعتراض به این رژیم به انواع و اشکال مختلف شکل گرفته است. ملت مسلمان ایران نیز به توصیه و تدبیر هوشمندانه حضرت امام (ره) بیش از 36 سال است که در راهپیمایی‌های روز جهانی قدس که روز مبارزه با این رژیم جعلی و غاصب است شرکت می‌کند.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «ما خوشحالیم که می‌بینیم که روز جهانی قدس نه تنها در ایران مورد استقبال مردم مسلمان قرار گرفته بلکه در کشورهای اسلامی وحتی کشور های غربی نیز مورد استقبال قرار گرفته است. امروز جهانیان به این نتیجه رسیدند که برای مقابله با حضور این جسم خارجی و بیگانه راهی جز این اعتراضات مردمی در سراسر جهان نیست.»

او گفت: «خوشبختانه می‌بینیم که امسال نیز در کشور ما نسبت به سال گذشته استقبال از روز قدس و حمایت از ملت فلسطین و مبارزان آزادی فلسطین بیش از پیش شده است.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ایجاد گروهک داعش را توطئه بعدی آمریکایی‌های، انگلیسی‌ها و اسرائیلی‌ها دانست و گفت: «آن‌ها می‌خواستند ذهن ملت‌های مسلمان را از موضوع فلسطین به یک موضوع فرعی جلب کنند و تصویر دیگری از اسلام را به جهان عرضه کنند که باعث تنفر مسلمانان و جهانیان شود و همانطور که شاهد بودید در شعارهای امروز علاوه بر مبارزه علیه رژیم صهیونیستی می‌بینیم که مبارزه بر علیه گروهک داعش که مولود همان رژیم است مطرح شده است.»

او افزود: «امیدواریم که با حضور جهانیان و افشای توطئه‌های آن‌ها مردم مسلمان بتوانند در منطقه آرامش داشته باشند. این آرامش تا زمانی که این رژیم غاصب و این موجود خارجی در بدن جهان اسلام وجود دارد، محقق نمی‌شود.»

میرزاده ادامه داد: «اخیرا آمریکایی‌ها اعلام کردند که امنیت اسرائیل امنیت ماست، بنابراین پیشنهاد می‌شود اگر آنها اینقدر طرفدار و علاقه‌مند به حضور این رژیم صهیونیستی هستند این رژیم را در یکی از ایالت‌های خود در آمریکا اسکان دهند تا جهان اسلام از شر آن‌ها خلاص شود.»