دعوت به همکاری در پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی

تصویر مطلب دعوت به همکاری در پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی
  • یکشنبه 2 آبان 1395

پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی جهت رسیدن به جایگاه متناسب در راستای اهداف نسل سوم دانشگاه ها ، با توجه به فراهم بودن ظرفیت ها و بستر مناسب در دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه تجاری سازی و توسعه اقتصادی با مجوز های رسمی وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری واقع در مجموعه گل یخ دانشگاه آزاد راه اندازی گردید. تا کنون 16 شرکت در این پارک جذب و مستقر شده اند و همچنان ظرفیت برای پذیرش متقاضیان اعم ازپژوهشگران و اساتید ، دانشجویان ، شرکت ها و واحد های فناور ، موجود می باشد که در صورت تمایل می توانند از طریق سامانه سافا به آدرس ideacup.ir ثبت نام نموده و درخواست خود را اعلام نمایند تا امکان جذب میسر گردد.

شایان توجه است به شرکت های مستقر در پارک یاد شده علاوه بر دفتر کار ، امکاناتی در زمینه سرویس دهی خطوط تلفن و اینترنت و استفاده از اتاق جلسات ، کنفرانس ، سالن سمیناری ،کارگاه های آموزشی در بحث تجاری سازی ، مشاوره ، معرفی به صندوق های سرمایه گذاری، نهادها ، در این پارک فراهم است. شرکت های مستقر شامل کلیه معافیتهای قوانین پارک های علم و فناوری هستند.

آدرس : خیابان شریعتی ، دوراهی قلهک ، خ ش امیر پابرجا ، بلوار آیینه ، نبش کوچه گل یخ غربی ، پلاک 16 ، ط 2،3و 5 غربی – دفتر پارک علم و فناوری

شماره های تماس : 22008090 - 22008091 -22008251

ایمیل پارک : info@park.iau.ir سایت دفتر پارک : park.iau.ir