معاون پژوهشی دانشگاه:

بخشنامه معافیت ارائه پایان نامه در دانشگاه آزاد وجود ندارد

تصویر مطلب بخشنامه معافیت ارائه پایان نامه در دانشگاه آزاد وجود ندارد
  • جمعه 5 آذر 1395
معاون پژوهشی دانشگاه آزاد گفت: براساس سیاست های کلان دانشگاه مبنی بر رعایت مقررات وزارت علوم هیچ بخشنامه ای برای معافیت همه یا برخی از دانشجویان کارشناسی ارشد از ارایه پایان نامه وجود ندارد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه آزاد، ابراهیم واشقانی فراهانی در واکنش به مصاحبه معاون آموزشی وزارت علوم درباره رعایت مقررات وزارت علوم در پایان نامه های کارشناسی ارشد این دانشگاه گفت: یکی از رسالت‌های مهم دانشگاه آزاد تولید علم، پایش و ارزیابی و کیفی سازی فعالیت‌های پژوهشی در پایان نامه های کارشناسی ارشد و رساله های دکتری است.

وی افزود: بنابراین در راستای سیاست های کلان دانشگاه آزاد مبنی بر رعایت مقررات وزارت علوم هیچ گونه بخشنامه ای برای معافیت همه یا برخی از دانشجویان کارشناسی ارشد از ارایه پایان نامه در این دانشگاه وجود ندارد و این دانشگاه در تمامی موارد براساس مقررات و قوانین ذیربط عمل می کند.