معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم در گفت و گو با ایسکانیوز:

سهم دانشگاه آزاد اسلامی در هفته پژوهش در حوزه فناوری قابل قبول است

تصویر مطلب سهم دانشگاه آزاد اسلامی در هفته پژوهش در حوزه فناوری قابل قبول است
  • سه شنبه 16 آذر 1395
معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم در خصوص فعالیت های دانشگاهها، سازمانها و نهادها در هفته پژوهش گفت: سهم دانشگاه آزاد اسلامی در هفته پژوهش در حوزه فناوری قابل قبول است.

وحید احمدی،معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم در گفتگو با خبرنگار ایسکانیوز ضمن تشریح فعالیت های وزارت علوم در هفته پژوهش با اعلام اینکه مهمترین رسالت هفته پژوهش و فناوری ایجاد و احیای تفکر پژوهش و فناوری در اذهان تمام اقشار جامعه خصوصاً محققان، فناوران، دانشجویان و دانش آموزان است، عنوان کرد: خوشبختانه تلاشهای دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه پژوهش و فناوری قابل تقدیر است.

وی در پاسخ به اینکه سهم دانشگاه آزاد در هفته پژوهش در حوزه فناوری قابل قبول است، گفت: در سال گذشته دانشگاه آزاد اسلامی در تمام بخش های پژوهشی و فناوری بسیار فعال شرکت کرده است به طوری که در کلیه بخش ها شاهد بودیم که هم در فعالیت های هفته پژوهش و هم معرفی پژوهشگران، حضور چشمگیری داشتند.

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم در پایان خاطر نشان کرد: امسال نیز شاهد حضور فعالانه و عملکرد بالای دانشگاه آزاد اسلامی در این هفته و حوزه پژوهش هستیم. فعالیت های دانشگاه آزاد اسلامی بسیار مطلوب است و خوشبختانه نمایندگان دانشگاه آزاد اسلامی در این رویداد، فعالیت های مثمر ثمری داشته اند.

گفتنی است هفته پژوهش (از 21 تا 27 آذرماه) از رویدادهای بزرگ علمی کشور است که همه ساله برنامه های متعددی با همکاری سازمانها، نهادها، دانشگاهها و مراکز مرتبط با پژوهش و فناوری در این هفته برگزار می شود.