با قرائت پیام آیت الله هاشمی رفسنجانی آغاز به کار کرد؛

سومین جشنواره علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی (لقمان حکیم)

تصویر مطلب سومین جشنواره علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی (لقمان حکیم)
  • یکشنبه 21 آذر 1395
سومین جشنواره علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی با قرائت پیام آیت الله‌هاشمی رفسنجانی رئیس هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی و با حضور دکتر حمید میرزاده آغاز به کار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در این پیام که توسط دکتر حراجی رئیس واحد دندانپزشکی و رئیس اجرایی جشنواره قرائت شد، آمده است:

«بسم الله الرحمن الرحیم

حکیمان ایران، از سرآمدان علوم پزشکی بشریت هستند که علاوه بر آثار مکتوب به جا مانده از آنان، تاریخ، اسناد متقنی از تخصص برتر پزشکان ایران در بعضی از بیماری‌ها و امراض دارد و معروف است که در مدینه النبی صدر اسلام، پزشکان دانشگاه جندی شاپور به طبابت می پرداختند و در تمام سالهای پس از اسلام تاکنون نیز علوم پزشکی با تحقیقات دانشمندان ایرانی ‌مسیر پیشرفت را می پیماید.

پس از پیروزی انقلاب اسلامی و وقفه ای که برای تحصیلات دانشجویان پیش آمده بود، تصمیم نظام با مدد انفاس قدسی امام راحل بر آن شد که از اقیانوس اشتیاق مردمی از امکانات خود مردم برای جبران عقب ماندگی‌های تاریخی فرزندان جوان ایرانی در تحصیلات عالیه استفاده شود که به همین منظور، دانشگاه آزاد اسلامی تاسیس شد.

تامین نیازهای علوم پزشکی در همه زمینه‌ها، از اولین توجهات دانشگاه آزاد اسلامی بود که الحمدلله نتایج خوبی به دست آمده و امروزه علیرغم اینکه کمتر از 30درصد حوزه‌های پزشکی در این دانشگاه حضور دارند، 50درصد تولیدات علمی حوزه پزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی انجام می شود.

اقدام دیگر این دانشگاه تنوع جغرافیایی واحدهای مجری گروه پزشکی در سراسر کشور و استفاده از تجربیات علمی و عملی همه محققان علوم پزشکی است. می دانیم که این مجموعه عظیم دانشگاهی یکی از مصادیق تبلور مشارکت مردم در توسعه آموزش عالی در کشور است که در کنار دولت، وظیفه خطیر تربیت نیروی انسانی را در حوزه‌های مختلف برعهده دارد.

سالهای اول پس از انقلاب اسلامی را به یاد آورید که در کنار تمام نیازهای پزشکی، پزشکانی از ملیت‌های مختلف در کشور ما مشغول ارائه خدمات سلامت به مردم بودند. از همان سالها، دانشگاه آزاد اسلامی آستین همت را بالا زد تا در جهت خودکفایی در تامین منابع انسانی بخش سلامت مشارکت کند و امروزه خوشبختانه بخش قابل توجهی از منابع انسانی این بخش، از دانش آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی هستند.

در همین راستا جشنواره علوم پزشکی لقمان حکیم که سومین دوره آن برگزار می شود، فرصتی مغتنم برای گسترش کمی و کیفی علوم پزشکی در دانشگاه‌های کشور به ویژه دانشگاه آزاد اسلامی است.

ضمن تقدیر و تشکر از کلیه دست اندر کاران طراحی و برگزاری این جشنواره، امید است این اقدامات نقش بسزایی در اعتلای نام جمهوری اسلامی ایران در عرصه‌های ملی و جهانی ایفا نماید.

اکبر‌هاشمی رفسنجانی – رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام»

گفتنی است در سومین جشنواره علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر باقر لاریجانی معاون آموزشی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، دکتر ابطحی معاون علوم پزشکی دانشگاه و جمعی از معاونان دانشگاه و مسئولان حوزه پزشکی حضور دارند.

جشنواره لقمان حکیم با محورهای پژوهش، آموزش، دانشجویی و خدمات سلامت، برای سومین سال متوالی و به منظور تجلیل از اعضای هیات علمی، دانش آموختگان و دانشجویان فرهیخته تمامی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در حال برگزاری است.