دبیر علمی سومین جشنواره لقمان حکیم خبر داد

تصویر مطلب بهره برداری از سامانه علم سنجی حوزه پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی همزمان با هفته پژوهش
  • یکشنبه 21 آذر 1395
دبیر علمی جشنواره علوم پزشکی لقمان حکیم با اشاره به راه اندازی و فعالیت 30 مرکز تحقیقاتی علوم پزشکی گفت: راه اندازی سامانه جامع علم سنجی مراکز تحقیقات علوم پزشکی یکی دیگر از اقدامات صورت گرفته در این حوزه است که همزمان با هفته پژوهش رونمایی می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر عزیزی دبیر اجرایی جشنواره لقمان حکیم و معاون پژوهشی واحد داندانپزشکی در این مراسم ضمن تشریح روند برگزاری سومین دوره جشنواره لقمان حکیم گفت: این جشنواره در چهار محور پژوهش، آموزش، خدمات سلامت و دانشجویی برگزار شد.

وی افزود: خوشبختانه این جشنواره با استقبال بی نظیری از سوی اعضای هیات علمی و دانشجویان مواجه شد به گونه ای که 150 اثر از سوی افراد حقیقی و حقوقی به دبیرخانه جشنواره ارسال شد.

دکتر عزیزی با بیان اینکه مهلت ارسال آثار از 25 مهر تا 21 آبان ماه تعیین شده بود، گفت: یکی دیگر از خصوصیات این دوره از جشنواره لقمان حکیم ارزیابی دقیق آثار توسط کارگروه علمی و شورای علمی جشنواره بود که در نهایت 34 نفر برگزیده اعلام شد.

دکتر بختیار دبیر علمی جشنواره لقمان حکیم نیز در این جشنواره گفت: در سال های اخیر به خاطر سیاست های مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی، فعالیت های ارزنده و موثری درحوزه پژوهش بویژه پژوهش پزشکی انجام شده است.

وی با اشاره به راه اندازی و فعالیت 30 مرکز تحقیقاتی علوم پزشکی گفت: راه اندازی سامانه جامع علم سنجی مراکز تحقیقات علوم پزشکی یکی دیگر از اقدامات صورت گرفته در این حوزه است که همزمان با هفته پژوهش رونمایی می شود.

دبیر علمی جشنواره با اشاره به برنامه های در دست اجرای حوزه پژوهش پزشکی در سال 95 گفت: تشکیل کمیته تحقیقات دانشجویی در واحدهای مجری علوم پزشکی مطابق با استانداردهای وزارت بهداشت، فراهم سازی بستر و زیرساخت های لازم جهت جذب کارشناس در مراکز تحقیقاتی، تشکیل کمیته اخلاق دانشگاه در حوزه پزشکی از اقدامات انجام شده در سال جاری به شمار می رود.

وی افزود: یکی دیگر از اقدامات انجام شده در راستای ارتقای امور پژوهشی نصب و شروع بهره برداری از سامانه مدیریت امور پژوهشی(پژوهشیار) جهت مکانیزه کردن ثبت و داوری طرح های تحقیقاتی و پایان نامه های دانشجویی در حوزه پزشکی است که به زودی آیین نامه آن ابلاغ می شود.