حضور دانشگاه آزاداسلامی در نمایشگاه هفته پژوهش

تصویر مطلب محققانی که به امید دیده شدن محصولاتشان آمدند / آموزش خلاقیت به کودکان از سوی واحد قزوین
  • یکشنبه 28 آذر 1395
محققان دانشگاه آزاد اسلامی نیز مانند تمام محققان حاضر در نمایشگاه هفته پژوهش با حضور در سالن‌های 10 و 11 نمایشگاه هفته پژوهش در انتظار بازدید مسئولان و صاحبان صنایع برای دیده شدن محصولات‌شان هستند.

به نقل از خبرگزاری فارس، هفدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار چهارمین روز برگزاری را پشت سر می‌گذراند و محققان دانشگاه آزاد نیز در دو سالن 10 و 11 در نمایشگاه بین‌المللی تهران محصولات خود را عرضه کرده‌اند.

در ابتدای ورودی سالن 10 و 11 دستگاه باغ‌ورز به چشم می‌خورد که این دستگاه یک مینی‌بلدوزر چند منظوره است و در دو مدل مختلف ساخته شده است.

با ورود به سالن‌مربوط به محصولات دانشگاه آزاد غرفه دانشگاه قزوین را می‌بینیم که در ابتدای غرفه خودروی برقی کوآدرو را به نمایش گذاشته است.

این خودور وزنی معادل 400 کیلوگرم دارد و شعاع‌ دور زنی آن 2.5 متر است.

این خودرو می‌تواند باری معادل 400 کیلوگرم را حمل کند.

غرفه واحد قزوین محصول پرورش خلاقیت را نیز ارائه کرده است. به طوری که کودکان با مراجعه به این غرفه می‌توانند خلاقیت آموزش ببینند.

دانشجویان واحد قزوین دانشگاه آزاد اسلامی از طریق محصول پرورش خلاقیت به کودکان آموزش می‌دهند که ایده‌های ذهنی خود را از طریق نور، حرکت و صدا به تولید برسانند.

در سالن‌های دانشگاه آزاد اسلامی رباط‌های بسیاری دیده می‌شود. یکی از این رباط‌ها رباط انسان‌نمای نائو است و رباط دیگر رباط فوتبالیست سایر کوچک است.

دستگاه خردکن لیوان یکبار مصرف، تولید گریس از پوست مرغ، رباط پرنده، رباط امدادگر واقعی، رباط صنعتی انباردار و اسلحه هوشمند از دیگر فناوری‌های ارائه شده در سالن مربوط به محققان دانشگاه آزاد است.

اسلحه هوشمند دستگاهی است که می‌تواند به صورت اتوماتیک 20 نقطه از بدن انسان را شناسایی و به آن شلیک کند.

محققان دانشگاه آزاد اسلامی سامانه هوشمند کنترل تخلفات رانندگی را نیز ارائه دادند که این دستگاه از یک فرستنده و یک گیرنده تشکیل شده که فرستنده در خودرو قرار می‌گیرد و اطلاعاتی از قبیل شماره پلاک در آن ذخیره است. گیرنده نیز در اختیار پلیس قرار می‌گیرد و پلیس می‌تواند تخلفات رانندگی را کنترل کند.

رباط توپ‌انداز تنیس هم در سالن دانشگاه آزاد اسلامی مشاهده می‌شود، این رباط برای تمامی رده‌های بازیکنان در نظر گرفته شده و می‌تواند کنترل سرعت ضربه را داشته باشد.

یکی دیگر از واحدهای دانشگاه آزاد محصولی با عنوان پوشش محافظ ضد خوردگی و محافظ لوله‌ها و مخازن نفتی را ارائه کرده است.

واحد قم محصولی با عنوان رنگ ضد رسوب ، جلبک و خزه را به نمایشگاه آورده است و واحد دیگری رنگ شب‌تاب ضد سایش را ارائه کرده است.

فوق آب‌گریز منسوجات، دوچرخه الکتریکی کم مصرف، آلیاژ زیست تخریب‌پذیر منیزیم، سیستم پایلوت استخراج کافئین از ضایعات چای، غربال‌های مولکولی و نانو مواد از مواد طبیعی و فانتزی و دستگاه احضار بی‌سیم از دیگر محصولاتی است که در غرفه‌های دانشگاه آزاد دیده می‌شود.

مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه دستگاه‌ ضدعفونی کننده و بوگیر و خوش‌بو کننده پا را ارائه داده است.

همچنین سیستم هوشمند و اتوماتیک عمل‌آوری بتن به روش هوشمند نیز از سوی واحدهای دانشگاه آزاد عرضه شده است.

در واحد آذربایجان غربی دانشگاه آزاد یک شبیه‌ساز ترن‌هوایی عرضه شده که بازدید کنندگان می‌توانند از این شبیه‌ساز استفاده کنند.

این شبیه‌ساز در مراکز تفریحی کاربرد دارد و افراد با نشستن بر روی آن می‌توانند خود را در فضایی مشابه ترن‌هوایی تصور کنند.

وجود شبیه‌ساز ترن‌هوایی در سالن دانشگاه آزاد و هیجان بازدیدکنندگان برای استفاده از این شبیه‌ساز حال و هوای خاصی به غرفه واحد آذربایجان غربی داده است.