با حضور یاسر هاشمی؛

نشست مدیریت پسماند استان مازندران به میزبانی واحد نور برگزار شد

تصویر مطلب نشست مدیریت پسماند استان مازندران به میزبانی واحد نور برگزار شد
  • دوشنبه 29 آذر 1395
جلسه مدیریت پسماند استان مازندران با حضور مهندس یاسر هاشمی رئیس دفتر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی در واحد نور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر صدرالدین متولی در این جلسه گفت: زباله یکی از معضلات استان گردشگرپذیر مازندران، به ویژه شهرستان نور است که تنها با تعامل می‌توان آن را حل کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور افزود: موضوع مدیریت پسماند از دیرباز یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های مسئولان و مردم بوده و به یکی از چالش‌های اصلی مدیریت شهری تبدیل شده ‌که با ورود دانشگاه آزاد اسلامی و کارهای تحقیقاتی و اجرای دفع صحیح و بهداشتی زباله‌های منطقه و نیز تولید برق از آن، فرصتی ایجاد شد تا ارتباط بین دانشگاه و دستگاه‌های اجرایی بیشتر شده و مشکلات جامعه به صورت علمی حل شود.

وی با بیان اینکه مدیریت پسماند و زباله‌های شهری امری بسیار حیاتی و مهم است، خاطر نشان کرد: اگر دفع زباله‌های شهری به روش صحیح و بهداشتی انجام نشود، باعث آلودگی زیست محیطی و باعث شیوع بیماری‌های مختلف شده و سلامتی مردم به خطر می‌افتد. بنابراین باید در دفع زباله‌های شهری به صورت کار‌شناسی و دقیق عمل کنیم.

در ادامه، مهندس یاسر هاشمی رئیس دفتر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه کره، ژاپن و بسیاری از کشورهای اروپایی مشکل زباله خود را به‌صورت پلاسما حل کرده‌اند، گفت: مشکلات بسیاری در حوزه پسماند گریبانگیر کشور است که دانشگاه آزاد اسلامی مطالعات مربوطه را به‌طور جدی آغاز کرده است.

مهندس یاسر هاشمی با تاکید بر جدی گرفتن طرح «مدیریت پسماند و امحای زباله و تولید برق» گفت: باید تدابیری اتخاذ شود تا این طرح هرچه زود‌تر اجرایی شود تا مشکل دفع زباله‌های شهری که یکی از مهم‌ترین مسائل شهرستان و استان است، حل شود.

رئیس دبیرخانه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه این دانشگاه اکنون در زمینه فعالیت‌های اقتصاد مقاومتی و دانش‌بنیان، در کشور پیشتاز است، تاکید کرد: ایجاد دانشگاه کارآفرین و توسعه فعالیت‌های دانش‌بنیان از جدی‌ترین ماموریت‌های دانشگاه آزاد اسلامی است.

در پایان این نشست، شهرداران غرب استان مازندران در خصوص مدیریت پسماند و همکاری های مطالعاتی و فناوری، به بیان مطالب و نقطه نظرات خود پرداختند.

لوگوی جشنواره وب و موبایل ایران