حجت الاسلام علی عسکری در جلسه هیات امنای استان خراسان جنوبی

همگرایی نخبگان حوزه و دانشگاه در شرایط فعلی ضروری است

تصویر مطلب همگرایی نخبگان حوزه و دانشگاه در شرایط فعلی ضروری است
  • دوشنبه 6 دی 1395
جلسه هیات امنای استان خراسان جنوبی با حضور حجت الاسلام عسکری معاون امور مجلس دانشگاه آزادد اسلامی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، حجت الاسلام عسکری معاون امور مجلس دانشگاه آزاد اسلامی در جلسه هیات امنای استان خراسان جنوبی با اشاره به آیه 13 از سوره مبارکه شورا گفت: این آیه بر وحدت کلی ادیان وحیانی و الهی دلالت دارد، اما متاسفانه پیروان این ادیان حتی خود مسلمانان امروزه در گیر اختلاف و دیگر کشی هستند و ترفند و فتنه کفار و مشرکین بیش از هر زمان دیگر موثر واقع شده است. در چنین شرایطی هم اندیشی نخبگان و همگرایی دلسوزانه آنها بویژه نخبگان حوزه و دانشگاه ضرورتی انکار ناپذیر است.

وی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب درخصوص اهمیت توسعه تحصیلات تکمیلی گفت: همان گونه که رهبری فرمود: تحصیلات تکمیلی یک مزیت فوق العاده برای کشور است و می دانیم که گسترش تحصیلات تکمیلی یک مانع جدی در فرآیند فرار مغزها است و نقش دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این باره با حفظ استانداردهای علمی برای توسعه تحصیلات تکمیلی بر کسی پوشیده نیست.

معاون امور مجلس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: این جهاد علمی با هدف کسب مرجعیت علمی و فناوری در جهان در دستور فعلی کار ما بوده و هست. جذب و ارتقاء یازده هزار هیات علمی افزون بر آنچه که از قبل داریم، راه اندازی پژوهشگاه مرکزی، ساماندهی 11 هزار آزمایشگاه و کارگاه در دانشگاه در قالب سامانه (ساها) نشان از توجه ویژه دکتر میرزاده و مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی برای تولید علم و تبدیل علم به ثروت از طریق شرکت های فن آوری آزاد و مراکز رشد است.

حجت الاسلام عسکری با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی طی دو سال اخیر توانسته بیش از هزار شرکت دانش بنیان و نزدیک به 1050مرکز رشد در استانها و واحدهای بزرگ، خیلی بزرگ و جامع راه اندازی کند، افزود: در چنین وضعیت رشد و اثرگذاری دانشگاه آزاد اسلامی باور ما این بود که بخش های مختلف آموزش عالی کشور طبق سیاستهای کلی نظام و مصوبه شورای عالی انقلاب حرکت کنند.

معاون امور مجلس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: نمایندگان مجلس و نیروهای منصف و بی طرف می دانند که عدالت آموزشی که دانشگاه آزاد اسلامی در کشور ایجاد کرده بی نظیر است بدون اینکه یک ریال بار مالی برای دولت داشته باشد. انتخاب رییس دانشگاه آزاد اسلامی به ریاست "آسایهل" اتحادیه دانشگاه های جنوب شرق آسیا نشانگر این حقیقت است.

حجت الاسلام عسکری با اشاره به موقعیت مکانی بسیار خوب و مناسب واحد بیرجند گفت: اخذ سند برای مالکیت تمام زمین های دنشگاه نقطه قوت دیگری است که جای تشکر دارد، همچنین وجود امکانات رفاهی مناسب برای دانشجویان غیر بومی از قبیل خوابگاه، سالن ورزشی، سلف سرویس و غیره که به شکل مناسبی در این استان فراهم است.

وی ادامه داد: مهمترین نقطه ضعف ما در این استان تاخیر در راه اندازی مرکز رشد و شرکت های دانش بنیان است از آنجایی اینکه درآمدهای غیر شهریه ای بسیار کم است اقدام مناسب و جدی در این رابطه بسیار ضروری است.