توسط دکتر میرزاده صورت می گیرد:

افتتاح دانشکده معماری و هنر اهدائی وراث مرحوم «حاج داود سعیدی» به دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان

تصویر مطلب افتتاح دانشکده معماری و هنر اهدائی وراث مرحوم «حاج داود سعیدی»  به دانشگاه آزاد اسلامی  واحد سیرجان
  • چهارشنبه 8 دی 1395
ساختمان دانشکده معماری و هنر اهدایی خانواده حاج داود سعیدی به دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان توسط دکتر میرزاده افتتاح می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از ایسنا،این ساختمان و اراضی اطراف آن که یکی از عمارت های معماری ایرانی و بسیار زیبای شهرستان سیرجان و متعلق به اواخر دوره قاجاریه است توسط خانواده مرحوم حاج داود خان سعیدی به دانشگاه آزاد اسلامی اهدا شده است.

مراحل بازسازی و مرمت این ساختمان توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان انجام و در آینده نزدیک افتتاح شود.

این ساختمان در زمینی به مساحت 3500 متر مربع با 200 متر مربع زیربنا در اختیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان قرار گرفته و یک بنای جدید به متراژ 600 متر مربع توسط واحد سیرجان در مجاورت این بنا ساخته شده است.

دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد اسلامی اهدائی وراث مرحوم حاج داود سعیدی واحد سیرجان دارای 7 کلاس درس، 2 آتلیه معماری و ساختمان اداری است که مراحل بازسازی آن به اتمام رسیده و آماده افتتاح است.