توسط مهندس محسن هاشمی و دکتر دادگان صورت گرفت؛

افتتاح پروژه‌های عمرانی واحد مرودشت و شیراز

تصویر مطلب افتتاح پروژه‌های عمرانی واحد مرودشت و شیراز
  • دوشنبه 13 دی 1395
همزمان با برگزاری سیزدهمین جلسه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس، دو سالن ورزشی و پارکینگ ‌دانشجویی  افتتاح و کلنگ احداث زمین چمن مصنوعی  فوتبال در واحد شیراز به زمین زده شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، مهندس محسن هاشمی، معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی که به منظور شرکت در سیزدهمین جلسه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس به شیراز سفر کرده، دو سوله ورزشی به مساحت 2500 مترمربع، پارکینگ دانشجویی به مساحت 18هزار مترمربع و پارکینگ مسقف ویژه کارکنان و اساتید به مساحت هزار مترمربع را در دانشگاه آزاد اسلامی شیراز افتتاح و کلنگ احداث زمین چمن مصنوعی فوتبال به مساحت 1500 مترمربع را به زمین زد.

به گفته دکتر حمزه سارویی؛ 16هزار و 500مترمربع پروژه‌های عمرانی شامل مسجد، ساختمان اداری، مجتمع کارگاهی پژوهشی، مجتمع علوم تربیتی و 9هزار و 700 مترمربع دیگر در قالب زمین چمن مصنوعی فوتبال، پارک شهدا، زمین والیبال ساحلی، محوطه سازی ساختمان مسجد و دانشکده علوم تربیتی در دانشگاه آزاد اسلامی مرودشت افتتاح شد.

تعدادی از این پروژه‌ها از جمله پروژه‌هایی بودند که در گذشته متوقف شده بودند اما در 3 سال گذشته با مدیریت مهندس هاشمی و حمایت‌های دکتر میرزاده، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مجدداً فعال شده و به اتمام رسیدند.

در افتتاح این پروژه‌ها غلامحسین پیروانی از پیشکسوتان ورزش کشور و استان فارس و مربی زحمتکش و مردمی تیم فوتبال فجرسپاسی شیراز، مهندس حیدرعلی کامیاب مدیرکل اداره ورزش و جوانان استان فارس، امید نوروزی از قهرمانان کشتی فرنگی جهان و المپیک و دیگر مسئولان استانی حضور داشتند.

در پایان این مراسم از حاج غلامحسین پیروانی، حیدر علی کامیاب، امید نوروزی و مصطفی شاهینی بخاطر تعامل سازنده و مطلوبی که با اداره کل تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس داشتند، با اهدای لوح تقدیر از سوی محسن هاشمی، محمد دادگان و حمزه سارویی قدردانی به عمل آمد.