عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی:

دانشگاه آزاد اسلامی باید معیار سنجش سایر دانشگاه‌ها باشد

تصویر مطلب دانشگاه آزاد اسلامی باید معیار سنجش سایر دانشگاه‌ها باشد
  • دوشنبه 13 دی 1395
آیت‌الله محمود محمدی عراقی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه گفت: نباید دانشگاه آزاد اسلامی با سایر دانشگاه‌های سنتی مقایسه شود، بلکه باید سایر دانشگاه‌ها با این دانشگاه سنجیده شود زیرا یکی از دستاوردهای انقلاب بوده و معتقدم دانشگاهی به معنای اسلامی است زیرا موسس اصلی آن حضرت امام خمینی(ره) و بعد یاران ایشان است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، آیت‌الله محمود محمدی عراقی در جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه با ابراز خوشحالی از استماع گزارش رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه گفت: دانشگاه آزاد اسلامی باید معیار سنجش سایر دانشگاه‌ها باشد زیرا مولود انقلاب اسلامی و موسس آن امام خمینی(ره) است.

نماینده مردم استان کرمانشاه در مجلس خبرگان رهبری، درباره فرمایش امام خمینی(ره) مبنی بر «دانشگاه کارخانه آدم‌سازی است»، تصریح کرد: رسالت دانشگاه رسالت انبیا و هدف دانشگاه تربیت انسان و این دغدغه امام (ره) نیز بوده که با حساسیت در خصوص دانشگاه همواره تاکید کرده است. حال ما در این راستا چقدر موفق بوده ایم که باید مورد ارزیابی قرار گیرد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، دانشگاه را متفاوت از جامعه و محیط شهری دانست و افزود: دانشگاه محل الگوسازی و ابتکار است و حفظ نشاط علمی و پژوهشی در محیط دانشگاه با فعالیت‌های فرهنگی همراه با رعایت اخلاق و معنویات باید مد نظر قرار گیرد.

دکتر نوذر قنبری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه با تشکر از حضور نماینده مردم استان کرمانشاه در مجلس خبرگان رهبری، گزارشی از وضعیت آموزش عالی استان و نقش دانشگاه آزاد اسلامی در سهم 35درصدی استان کرمانشاه ارائه کرد.

قنبری از او به عنوان عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تقاضا کرد آمادگی مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه را برای کیفیت‌سنجی در همه زمینه‌ها منعکس کند و در مقابل خواستار رعایت حقوق و عدالت آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی و یکسان دیدن این دانشگاه با سایر موسسات آموزش عالی در استان و کشور شود.

در این جلسه هر یک از اعضا نظرات و دیدگاه‌های خود را در باره انتظارات دانشگاهیان از شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح کردند.

جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه با حضور روسای شوراهای تخصصی استان، روسای واحدها و مراکز استان، روسای دانشکده‌ها و مدیران گروه‌های آموزشی واحد کرمانشاه در سالن جلسات دانشکده پرستاری برگزار شد.