تصویر مطلب دومین «جایزه کتاب سال دانشگاه آزاد اسلامی» به میزبانی واحد علوم و تحقیقات برگزار می‌شود
  • چهارشنبه 15 دی 1395
دومین جایزه کتاب سال دانشگاه آزاد اسلامی به همت معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی اسفند ۱۳۹۵ در واحد علوم و تحقیقات برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دومین جایزه کتاب سال دانشگاه آزاد اسلامی در محورهایی چون علوم انسانی و اجتماعی، فنی و مهندسی، علوم پزشکی، بخش ویژه (آثار تألیفی با موضوع امام خمینی (ره) و بخش پایان‌نامه‌ها (مرتبط با محورهای ذکر شده) برگزار خواهد شد.

همه اعضای هیات علمی و دانشجویان مقاطع کار‌شناسی ارشد و دکتری که دارای آثار تألیفی، ترجمه و یا پایان‌نامه مرتبط با محورهای موضوعی جایزه کتاب سال هستند، می‌توانند آثار خود را تا ۱۵ بهمن سال جاری به دبیرخانه جایزه کتاب سال واقع در واحد علوم و تحقیقات، ساختمان علوم پایه، اتاق۱۰۹۹ ارسال کنند.

علاقمندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت جایزه کتاب سال www.ebnesina.srbiau.ac.ir مراجعه و یا با تلفن ۴۴۸۶۵۰۲۰ تماس حاصل کنند.