تأسیس 15 آموزشکده فنی و حرفه ای «سما» در مناطق محروم

تصویر مطلب تأسیس 15 آموزشکده فنی و حرفه ای «سما» در مناطق محروم
  • چهارشنبه 15 دی 1395
رئیس سازمان «سما» دانشگاه آزاد اسلامی گفت: تاکنون 15 آموزشکده فنی و حرفه ای «سما» در مناطق محروم تأسیس شده است.

احمد زرهانی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: این آموزشکده ها با هدف آموزش و همچنین توسعه مهارت آموزی و کارآفرینی جوانان در این مناطق تأسیس شده است.

وی گفت: به زودی واحدی در «دوشنبه چاه» از توابع استان سیستان و بلوچستان به بهره برداری خواهد رسید.

زرهانی افزود: بر اساس تصمیمات مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی مقرر شده است که درآمد حاصل از آموزشکده های مناطق دیگر برای کمک به پیشرفت تحصیلی جوانان مناطق محروم هزینه شود.

وی گفت: بر اساس برنامه و هدفگذاری ها، مدارس و آموزشکده های فنی و حرفه ای به دو دسته معین و میزبان تقسیم می شود تا از امکانات و ظرفیت های واحدهای برخوردار برای مناطق کم برخوردار استفاده